25 / 04 / 2024

KİPTAŞ 8 milyar TL'lik yeni projesi için düğmeye bastı! Dev projenin temeli Şubat'ta atılacak!

KİPTAŞ 8 milyar TL'lik yeni projesi için düğmeye bastı! Dev projenin temeli Şubat'ta atılacak!

İstanbul'daki kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ, 8 milyar TL'lik yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle İstanbul'a 1.000'den fazla yeni konut geliyor...



İstanbul'daki kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ, 8 milyar TL'lik yeni projesi için start verdi.

Beylikdüzü, Eyüpsultan, Pendik ve Tuzla ilçelerindeki yatırımlarına son sürat devam eden KİPTAŞ şimdi de Karanfilköy projesi için kolları sıvadı.

KİPTAŞ 8 milyar TL lik yeni projesi için düğmeye bastı! Dev projenin temeli Şubat ta atılacak!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projesi Beşiktaş Karanfilköy’de inşa edilecek. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan proje için uzlaşma ofisinin geçtiğimiz aylarda açılmıştı.

Yıkımların geçtiğimiz günlerde resmen başladığı KİPTAŞ Karanfilköy projesi yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilecek.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt Karanfilköy projesi ile ilgili olarak proje ile ilgili twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Türkiye’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden birine imza attıklarını kaydederek, 774 bağımsız birimi kapsayan ve 8 milyar TL yatırım bedeli bulunan bu dev projeyle Karanfilköy’ü yenileyeceklerini açıkladı.


Geri Dön