23 / 04 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul, 65 senedir ofis, perakende, konut ve AVM projelerinin dışında otel inşa ve geliştirme çalışmaları gerçekleştiriyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'ün şu ana kadar tamamlanan ve devam eden projelerinin inşaat alanı yaklaşık olarak 4 milyon metrekarenin üzerinde.

Capital'den Nilüfer Gözütok Ünal'ın haberine göre,Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, içinde yer aldığımız dönemde mevcut işlerini sürdürürken, özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs döneminde değişen ihtiyaç ve taleplere yanıt verecek iş kolları geliştirmeye odaklandıklarını belirtiyor. Bu kapsamda geçen sene 2. el satış ve kiralama konusunda faaliyet veren Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık şirketini kurduklarını söyledi. Özcan Tahincioğlu konuyla ilgili olarak “Bu yıl farklı hizmetlerde faaliyet gösterecek şirketleri de hayata geçirmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Tahincioğlu Gayrimenkul den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

2020, yılının şirket açısından olumlu geçmiş görünüyor. Yeni şirket kurulumlarının dışında Nidapark Küçükyalı projesindeki Nidapark Küçükyalı Sedef ve Nidapark Küçükyalı Kınalı etaplarının teslimlerini yaptıklarını kaydeden Özcan Tahincioğlu, “2020 yılını hedefimizi aşarak 2 milyar 250 milyon TL'nin üzerinde bir satış rakamıyla sektör lideri olarak kapattık” dedi.

Tahincioğlu Gayrimenkul, Haziran'da Nidapark Çengelköy'ün lansmanını yapmıştı. Nidapark Çengelköy projesinde 12 blokta toplam 207 konut yer alıyor. Diğer taraftan Göcek’te müstakil villalardan oluşan bir projenin hazırlığına devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul, Bodrum'da da proje yapmak için araştırmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Özcan Tahincioğlu, bu sene ve gelecek seneki gayrimenkul ajandasına ilişkin olarak şunları dile getiriyor:

“2021 yılında aşı sürecine geçilmesiyle birlikte pandemi döneminin sıkıntılı süreçlerinin yavaş yavaş azalacağını öngörüyorum. İhtiyaçlara ve taleplere cevap verebileceğimiz ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz. 2022'de de hem yeni projelerimiz gündeme gelecek hem mevcut projelerimizin inşaat süreçlerini tamamlayarak teslimatlarını yapacağız. Önümüzdeki yıl, Beylerbeyi'nde, Kayaşehir'de ve İstanbul dışında farklı şehirlerde projelerimiz gündeme gelecek. Pandemi sürecinin iyice etkisini azaltacağını düşündüğümüz 2022'nin gayrimenkul ve diğer sektörler için yeniden doğuş yılı olacağına eminim."
 

Nidapark Çengelköy satışta!


Geri Dön