25 / 04 / 2024

Astaş Gayrimenkul Balmumcu projesi için düğmeye bastı!

Astaş Gayrimenkul Balmumcu projesi için düğmeye bastı!

İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, yeni projesine başladı!



İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Hem İstanbul Boğazı'na bakan kısımda hem de Gayrettepe kısmında pek çok firma, kentsel dönüşüm amacı ile bölgede bulunan tapu sahipleri ile pazarlıktaydı. Barbaros Bulvarı'nın başlangıcı, pek çok mütteahhit firmanın kıran kıran ekabet etmesine sebep oluyordu.

 Astaş Gayrimenkul Balmumcu projesi için düğmeye bastı!

Pandemi ile beraber bu hareketlilik durma noktasına gelmişti. Fakat bu hareketlilik kaldığı yerden devam etmeye başladı. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, 2018 senesinde Jandarma Dikimevi arsası ihalesini 472 milyon Türk Lirası bedelle almıştı. 2018'den bu yana nasıl bir proje geleceği merakla bekleniyordu. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Astaş Gayrimenkul, Jandarma Dikimevi arsasında yoğun bir çalışma başladı. Astaş, İstanbul'un yüzük taşı arsasında boğaz manzaaralı, havuzlu ve özel tasarım rezidans, dubleks penthouse ve villalar yapacak. Projenin ismi ise Kempinski Residences Balmumcu olarak belirlendi. Rezidansın işletmesini Kempinski yapacak. Projenin lansmanı henüz gerçekleştirilmedi. Lansman Haziran ayı gibi yapılacak ve fiyatlar da o zaman açıklanacak!

Mayıs 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri!

Nidapark Göcek ön satışta! Yeni proje!

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! Bu fırsatlar kaçmaz!


Geri Dön