26 / 04 / 2024

Birleşik Gayrimenkul Yalıkavak projesi için düğmeye bastı!

Birleşik Gayrimenkul Yalıkavak projesi için düğmeye bastı!

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'un son dönemlerde en popüler ilçesi Yalıkavak'ta hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı...



Bodrum'un son dönemlerde en popüler ilçesi Yalıkavak'ta dev bir proje start almaya hazırlanıyor. Para'da yer alan habere göre, 400 dönümlük arazide içinde marina, otel ve konutun da bulunduğu lüks projede çalışmalar sessiz sedasız ilerliyor. Kızılburun ile Tilkicik Koyu arasındaki bölgedeki  yapılan bu hazırlık, Palmalife'ın hemen yanında, Aksoy Holding'in Epique Island projesinin karşısında. 

Lüks projelerin bulunduğu bölgedeki devasa arazinin sahibi Birleşik Gayrimenkul, şirket, araziyi 2017'de Özelleştirme idaresi'nden almıştı. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni projenin detaylarını aynı yıl açıklamış, aynı yıl inşaata başlanacağını söylemişti.

Ancak hedefler gerçekleşmedi, proje ilerlemedi. Bugünlerde arazide yoğun bir hareketlilik yaşanıyor. Para'dan Çiğdem Yücesoy Subaşı, projenin yakında başlayacağını duymuş.

Altyapı ve yol çalışmaları için hazırlık yapılıyormuş. 500 milyon dolarlık yatırımın yapılacağı belgede yeni bir marina da inşa edilecekmiş. Teknesiyle geleceklerin evine rahatlıkla ulaşmasını sağlayacak projede lüks konutlar inşa edilecekmiş. Şirket, proje için dünyaca ünlü mimarlık ekipleriyle görüşüyormuş. İstanbul merkezli Birleşik Gayrimenkul modern konut, konaklama ve karma kullanımlı projelerde uzman. Son dönemlerdeki projeleri arasında Park Residences Cadde projesi bulunuyor. 44 katlı dört bloktan oluşan projenin satışına 2015'te başlandı, ilk dört ayda 75 rezidans satan şirketin bu projesinde satışa devam ediliyor. Bodrum'daki inşaatı iki yılda tamamlamayı hedefleyen şirket, projeyi lüksün sembolü yapacakmış.
 

Düşük faiz oranları yeni projeleri raftan indirdi!


Geri Dön