27 / 04 / 2024

Düşük faiz oranları yeni projeleri raftan indirdi!

Düşük faiz oranları yeni projeleri raftan indirdi!

Kamu bankaları tarafından başlatılan 0.64 faiz oranı konut sektörünü de canlandırdı. 0,64 faiz kampanyası kapsamında inşaat firmaları da yeni projelerini raftan indirdi.



Normalleşme ile beraber yasakların kaldırıldığı 1 Haziran tarihinde  kamu bankaları tarafından başlatılan 0.64 faiz oranı, 1 yıl sonra ödemeli destek kampanyası, gayrimenkul sektörünü yeniden canlandırdı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından da başlatılan kampanyada yüzde 5 peşinat ve 2 yıl ertelemeli taksit ödemeleri ile dahil olması da satış oranlarını artırdı. 0,64 faiz kampanyası kapsamında inşaat firmaları da yeni projelerini raftan indirdi. İşte kampanya kapsamında satışa çıkan o projeler...


1-Başakşehir Avrasya Konutları

Düşük faiz oranları yeni projeleri raftan indirdi!

Fuzul Yapı tarafından inşa edilen Başakşehir Avrasya Konutları'nda satışlar geçtiğimiz günlerde başladı. Toplam 453 adet konutun yer aldığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yanı başında inşa edilen proje 10 bin metrekarelik park alanıyla dikkat çekiyor. 48 bin 674 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Başakşehir Avrasya projesinin  toplam inşaat alanı ise 121 bin metrekare şeklinde belirlendi. 

Web: http://avrasyakonutlari.com.tr/
Telefon: 4440156


2-DAP Ormanköy

Düşük faiz oranları yeni projeleri raftan indirdi!

DAP Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen  DAP Yapı  Ormanköy projesi de görücüye çıkan projeler arasında bulunuyor.  Toplam 1.000 adet konutun yer alacağı projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire tipleri mevcut. Yatay mimari anlayışıyla inşa edilen projede 80 bin metrekarelik orman alanı bulunuyor.

Web: http://www.ormankoycekmekoy.com/

 

3-Emlak Konut Florya Evleri

Düşük faiz oranları yeni projeleri raftan indirdi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından hayata geçirilen Florya Evleri'nde satışlar başladı.  182 adet konutun yanı sıra 12 adet ticari üniteye yer verilen  Emlak Konut GYO  Florya Evleri'nde 60 adet villa mevcut.  Atatürk Havalimanı’na komşu, Bakırköy ilçesi Yeşilköy Mahallesi’ndeki arsa 2 defa gelir paylaşım modeliyle mülk sahibi Emlak Konut GYO tarafından ihaleye çıkmış, her iki ihale de istenen değeri bulmadığı sebebiyle iptal edilmişti. 


Web: https://emlakkonutfloryaevleri.com/

 

4-Dekar Kıyıbahçe 2. Etap

Düşük faiz oranları yeni projeleri raftan indirdi!

Dekar Yapı tarafından İstanbul’un en yeşil bölgeleri arasında yer alan  Çekmeköy-Ömerli’de hayata geçirilen Dekar Kıyıbahçe 2. Etap projesi de satışa sunulan projeler arasında. Dekar Kıyıbahçe ikinci etapta satışa çıkarılan bahçeli evlerin teslimleri de Aralık ayında başlayacak. Dekar Kıyıbahçe’de evler, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Web: http://dekarkiyibahce.com/


5-Düşler Vadisi 2. Etap

Düşük faiz oranları yeni projeleri raftan indirdi!

Yılmaz İnşaat imzası ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Düşler Vadisi'nde 2. etap satışları başladı. 2. etabının satışa sunulduğu projede fiyatlar 1 milyon 914 bin TL'den başlıyor. 2,8 milyar TL yatırım bedeline sahip projede daireler 2+1 dubleks, 3+1 dubleks, 4+1 tripleks, 4,5+1 tripleks ve 5+1 tripleks olarak tasarlandı. 

Tel: 444 68 01
Web: http://www.duslervadisiriva.com/

6-Benim Kentim Yalova

Düşük faiz oranları yeni projeleri raftan indirdi!

Benim Kentim Yalova projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa ediliyor. Kampanya kapsamında satışa çıkarılan projede 403 konut, 8 ticari ünite ve 1 sosyal tesis bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 6+1 daire tiplerinin yer aldığı projede fiyatlar 468 bin TL'den başlıyor.


Web:http://www.benimkentimyalova.com/


7-Bizim Mahalle

Düşük faiz oranları yeni projeleri raftan indirdi!

Bizim Mahalle projesi İstanbul Halkalı'da hayata geçiriliyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle yükselen projede 1. Etap satışları başladı. Geleneksel Türk mimarisine uygun olarak tasarlanan Bizim Mahalle, sosyal ve kültürel alanlarıyla 7’den 70’e herkesin yeni buluşma noktası olacak.  Bizim Mahalle 1. Etap projesinde 569 bağımsız bölüm yer alıyor. Proje, 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunulutyor.

Web: http://www.emlakkonutbizimmahalle.com

8-Oyak Dragos

Düşük faiz oranları yeni projeleri raftan indirdi!

OYAK imzasıyla hayata geçirilen Oyak Dragos projesinde 414 adet daire, 156 adet ofis ve 10 adet cadde dükkan bulunuyor.  İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen OYAK Dragos projesinde, A Blok kısmında 1+1,2+1 ve 4+1 dubleks konutlar, B Blok kısmında 2+1, 3+1, 3+1 dubleks konutlar, 4+1 ve 5+1 dubleks konutlar, C Blok'ta ise ofisler mevcut. Projenin teslimleri Aralık 2022'de gerçekleştirilecek.

Web: http://oyakdragos.com/

9-Allsancak 

Düşük faiz oranları yeni projeleri raftan indirdi!

Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı - Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığıyla inşa edilen Allsancak  İzmir  projesi de satışa çıkarılan projeler arasında yer alıyor. İzmir'in kalbi Alsancak’ta hayata geçirilen projede  Toplam 1069 daire ve 37 ticari ünite bulunuyor. 1+1’den 5+1’e kadar çeşitli daire seçeneklerinin sunulduğu projede fiyatlar 603 bin TL'den başlıyor.

Web: http://www.allsancak.com/

10-Eresin Yaşam Merkezi 

Düşük faiz oranları yeni projeleri raftan indirdi!

İstanbul'un merkezi Beykent'te konumlanan Eresin Yaşam Merkezi projesinde 388 konut ve 117 ticari dükkan bulunuyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerinin bulunduğu projede fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor. 565 bağımsız bölüm bulunan projenin ticari alanı 22 bin 914 metrekare, ortak alanı 14 bin metrekare ve rezidans alanı 36 bin 581 metrekare olarak tasarlandı.

Web: http://www.eresinbeykent.com/

 

11-Demir Life

Düşük faiz oranları yeni projeleri raftan indirdi!

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Demir Life projesi de satışa çıkan projeler arasında. 821 adet konutun yer aldığı proje 52 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Fiyatların 520 bin TL'den başladığı Demir Life projesinde 1+1’den 5.5+1’e kadar daire seçenekleri bulunuyor. 47 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çeken Demir Life projesinde konutların yanı sıra 52 adet de dükkan da mevcut.

Web: http://demirinsaat.com.tr/

 

12-Merkez  Ankara  2. Etap

Düşük faiz oranları yeni projeleri raftan indirdi!

Ankara'da  Pasifik İnşaat  imzası, Emlak Konut GYO güvencesi ile yükselen  Merkez Ankara  projesinin 2. etabı satışa çıktı. 125 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Merkez Ankara projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 dubleks daire tipleri bulunuyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabilen projede ilk etap teslimlerinin 2021 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Web: http://www.merkezankara.com.tr/

0.64 faizli konut kredisi başvuru şartları!

Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Kampanyası 5 soruda tüm detaylarıyla!

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön