20 / 04 / 2024

0.64 faizli konut kredisi başvuru şartları!

0.64 faizli konut kredisi başvuru şartları!

Düşük faizli konut kredisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kamu bankaları tarafından başlatılan kredi destek paketiyle birlikte konut kredisi başvuruları arttı. Peki konut kredisi faiz oranları ne kadar? Düşük faizli konut kredisine nasıl başvurulur?



Kamu bankaları tarafından başlatılan kredi destek paketine başvurular devam ediyor. Vatandaşlar konut kredilerindeki düşük faiz oranlarına yoğun ilgi gösteriyor. 

Üç kamu bankası tarafından açıklanan düşük faizli konut kredisine başvurular sürüyor. Konut kredilerinin faiz oranları vatandaşlar tarfından merak ediliyor. Sözcü'de yer alan habere göre; düşük faizli konut kredisine yoğun başvuru yapılıyor. Peki konut kredisi faiz oranları ne kadar? Düşük faizli konut kredisine nasıl başvurulur?

KONUT KREDİSİ BAŞVURU VE FAİZ ORANLARI

Birinci el-sıfır veya ikinci el konut alımlarında düşük faiz oranı ve 12 aya kadar ödemesiz dönemi olan 15 yıla varan vade ile kredi imkanı sağlanıyor. 

Sıfır konut ödeme tablosu:

0.64 faizli konut kredisi başvuru şartları!

Müşteri başına verilebilecek kredi miktarı üç büyük şehirde (İstanbul,  Ankara  ve İzmir) sınırlandırıldı. Krediye konu olacak konutlar için 750 bin lira, diğer şehirler için ise en fazla 500 bin liraya kadar kredi alınacak. Kredi kullanımında yüzde 10’dan başlayan, düşük özkaynak/peşinat oranı uygulanacak.

Bu kapsamda birinci el/sıfır konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, 15 yıla kadar vade ve aylık yüzde 0,64 faiz oranı ile kredi imkanı sunuldu. 

AZAMİ 12 AY ÖDEMESİZ DÖNEMLİ

İkinci el konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, azami 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,74 faiz oranı ile kredi imkanı sağlandı. 

İkinci el konut ödeme tablosu:

0.64 faizli konut kredisi başvuru şartları!

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ BAŞVURU VE ŞARTLARI

Sıfır veya ikinci el konutlar için, azami 500 Bin TL’ye kadar (500 Bin TL dahil) azami 12 ay ödemesiz dönemli azami 180 ay vade ile konut kredisi fırsatı sunuldu. İstanbul, Ankara ve İzmir’de azami kredi tutarı sınırı 750 Bin TL olarak belirlendi (750 Bin TL de dahil edildi).

Konut Kredisi için; Bankkart, KMH, Talimat Ürünü, İnternet Bankacılığı zorunlu olup, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üçüne sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar yararlanabilecek.

Söz konusu krediden her bir müşterimiz yalnızca bir kez yararlanabilir. Detaylı bilgi için şubelerimize başvurabilirsiniz. Banka gerekli görülmesi halinde kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

HALKBANK KONUT KREDİSİ BAŞVURU VE ŞARTLARI

Birinci el/sıfır veya ikinci el konut alımlarında düşük faiz oranı ve 12 aya kadar ödemesiz dönemi olan 15 yıla varan vade ile finansman imkanı sunulacaktır.

Bu tarihi imkandan daha geniş kesimlerin istifade edebilmesi için müşteri başına verilebilecek kredi miktarı sınırlandırılmış olup; üç büyük ilimizde (İstanbul, Ankara ve İzmir) krediye konu olacak konutlar için 750 bin TL, diğer şehirlerimiz için ise en fazla 500 bin TL’ye kadar kredi kullandırılabilecektir. Kredi kullanımında %10’dan başlayan, düşük özkaynak/peşinat oranı uygulanacaktır.

Bu kapsamda birinci el/sıfır konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, 15 yıla kadar vade ve aylık %0,64 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacaktır. Konut Kredisi başvuruları 2 Haziran’dan itibaren Şubelerimize yapılabilecektir.

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ BAŞVURU İŞLEMLERİ

Kredinin Özellikleri

Kampanya, sıfır/birinci el ve ikinci el konut alımları için geçerli sayılacak.

Müşteri başına verilebilecek kredi miktarı üç büyük ilimizde (İstanbul, Ankara ve İzmir) krediye konu olacak konutlar için 750.000.-TL, diğer şehirlerimizde ise en fazla 500.000.-TL olacaktır.

Kampanya kapsamında kullandırılacak konut kredileri eşit taksitli ve azami 12 aya kadar ödemesiz dönemli olacaktır.

Düşük faizli konut kredisinde yapılandırma olacak mı?

Konut fiyatları nereye gidiyor? 10 soruda tüm detaylarıyla!

Konut kredisi kullanımı koronavirüse rağmen arttı!


Geri Dön