24 / 04 / 2024

astaş gayrimenkul yeni proje

astaş gayrimenkul yeni proje

İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, yeni projesine başladı!

Vakıfbank Gayrimenkul'den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

Vakıfbank Gayrimenkul, yeni bir konut projesi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara fırsatlar sunuyor. Firma, müşterilerine uygun fiyatlar ile modern ve konforlu yaşam alanları sunmak amacı ile harekete geçtiğini duyurdu.

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Luxera Nevbahar 12 soruda tüm detaylarıyla!

Yatırımlarına hız kesmeden sürdüren Luxera Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı! Peki, Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar projesinde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 12 soruda tüm detaylarıyla Luxera Nevbahar projesi...

Yeni villa projesi Alya Bahçe Bahçeşehir’de yüzde 35 peşin 30 ay vadeyle satışa çıktı!

BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi, Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Villalar 3+1’lerde 213 m2’den başlıyor, 6+1’lerde 300 m2’ye kadar çıkıyor. İşte Alya Bahçe Bahçeşehir projesinde satışa çıkan villaların fiyatları...

24 Gayrimenkul Flat 24 projesi için düğmeye bastı! Basın Ekspres'e 352 konutluk yeni proje geliyor!

Başakşehir'de hayata geçirdiği Başakport projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran 24 Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 227 milyon 664 bin 706 TL'ye mal olacak...

Alya Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi görücüye çıkardı. Söz konusu projeden yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Alya Bahçe basın toplantısı 31 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul yeni projesi Alya Bahçe'yi 31 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği toplantıda görücüye çıkaracak.

Astaş Gayrimenkul Balmumcu projesi için düğmeye bastı!

İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, yeni projesine başladı!

Luxera Towers'la 369 yeni konut ve 87 dükkan geliyor! Ön talep başladı!

Luxera Gayrimenkul yeni projesi Luxera Towers için düğmeye bastı. Projede 369 adet konut ve 87 adet ticari alan yer alacak.

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

astaş gayrimenkul yeni proje Haberi

astaş gayrimenkul yeni proje

İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Hem İstanbul Boğazı'na bakan kısımda hem de Gayrettepe kısmında pek çok firma, kentsel dönüşüm amacı ile bölgede bulunan tapu sahipleri ile pazarlıktaydı. Barbaros Bulvarı'nın başlangıcı, pek çok mütteahhit firmanın kıran kıran ekabet etmesine sebep oluyordu.

Pandemi ile beraber bu hareketlilik durma noktasına gelmişti. Fakat bu hareketlilik kaldığı yerden devam etmeye başladı. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, 2018 senesinde Jandarma Dikimevi arsası ihalesini 472 milyon Türk Lirası bedelle almıştı. 2018'den bu yana nasıl bir proje geleceği merakla bekleniyordu. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Astaş Gayrimenkul, Jandarma Dikimevi arsasında yoğun bir çalışma başladı. Astaş, İstanbul'un yüzük taşı arsasında boğaz manzaaralı, havuzlu ve özel tasarım rezidans, dubleks penthouse...