25 / 04 / 2024

Alya Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Alya Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi görücüye çıkardı. Söz konusu projeden yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.



Yeni yatırımlar için düğmeye basan BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’nin lansmanını gerçekleştirdi.

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Alya Bahçe projesinde lansmana özel çok özel fırsatlar sunuluyor.

Alya Bahçe’nin lansmanında önemli açıklamalar yapan BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Alya markasıyla Avrupa Yakası’nda katma değerli projeler hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Alya Bahçe nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Yaptığı açıklamada beş senede toplam sekiz proje, 631 adet konut ve 38 ticari gayrimenkulün inşaatını tamamladıklarını ve söz konusu projeleri zamanında teslim ettiklerine değinen Abdülkadir Akkuş başladıkları projeleri zamanında teslim ettiklerini kaydederek, "Şu anda ‘Alya Teras’ ve ‘Alya Mercan’ı projelerimizin teslimlerine başladık. Halihazırda 5 projemizde 650 adet konut ve 35 ticari gayrimenkul alanın inşaatı süreci devam ediyor" dedi.

 Bugüne kadar binden fazla aileyi ev sahibi yaptıklarına değinen Akkuş, şimdi de ‘Alya Bahçe’ için düğmeye bastıklarını kaydederek, projede 177 adet ikiz, üçüz ve dördüz villaların yer aldığını söyledi.


Geri Dön