25 / 04 / 2024

Alya Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Alya Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi görücüye çıkardı. Söz konusu projeden yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.



Akkuş yaptığı değerlendirmede üretimin azalmasının sebepleri arasında maliyet artışı, arsa fiyatlarının yüksekliği ve ekonomideki dalgalanmaların yer aldığına değinerek, mevcut duruma bakıldığında konut maliyetlerine bağlı olarak konut fiyatlarındaki yüksek seyir iç piyasada sıkıntı yarattığını kaydetti. Akkuş, "Elimizi taşın altına koyarak üretim yapmaya ve ülkemize kazandırmaya devam ediyoruz.” dedi.

BOSS4 Gayrimenkul Projeler Satış ve Pazarlama Koordinatörü Deniz Yavuz da merakla beklenen Alya Bahçe projesinin kent merkezinden uzaklaşmak istemeyen ve tüm ihtiyaçları için kentin olanaklarına yakın noktalarda yaşamak isteyen yerli yabancı tüm yatırımcıları hedeflediğini kaydetti.

Alya Bahçe nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Yavuz projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada projelerinin en önemli özelliğimim her bağımsız bölümün bahçeli olması olduğunu kaydederek, villaların 3+1’lerde 213 metrekareden başladığını, 6+1’lerde 300 metrekare kadar çıktığını söyledi. 

Fiyatlarla ilgili de bazı bilgiler veren Deniz Yavuz metrekare fiyatlarının 36 bin liradan başladığı projede villa fiyatlarının büyüklüklerine göre 8 milyon 500 bin TL ile 15 milyon TL arasında değiştiğini söyledi. 


Geri Dön