23 / 04 / 2024

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.



İSO 500 listesinde yer alan Akkuş Group, inşaat, tekstil, akaryakıt, eğitim ve kimya sektörlerinde faaliyet göstermeye devam ediyor. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Akkuş Gayrimenkul ile sekiz yıl önce sektöre giren grup, dört yıl önce Lübnanlı El Khatib Group ile ortak olarak BOSS4 Gayrimenkul şirketini kurdu. Alya markası adı altında yenilikçi, çevreci konut projeleri için çalışmalara başladı. Alya markasıyla, üç yılda, yaklaşık 300 milyon TL'lik yatırımla 500'e yakın konut ve onlarca birimden oluşan ticari ünite içeren dört proje hayata geçirildi.

250 MİLYON TL CİRO

Akkuş Gayrimenkul, şirketin ortakları arasında en büyük temsil gücüne sahip. Yaklaşık bin kişiye istihdam sağlayan Akkuş Group, son iki yıldır 250 milyon TL ciro yaparken bu yılı da aynı rakamla kapatmayı planlıyor.

 Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Grup cirolarının yüzde 60'ının tekstilden, geri kalanı inşaat ve kimya sektöründen geldiğini belirten Akkuş Grup

Hava Kent farklı kentlere taşınacak

İstanbul Havalimanı çalışanlarının konut ihtiyacına yönelik olarak 2016'da kurulan CVS Hava Kont Konut Yapı, yeni nesil kooperatif sistemiyle hizmette. 30 milyon TL yatırım bedelli, 144 konutluk ilk projesinde teslimata hazırlanan kooperatifin toplam dört projesi bulunuyor. CVS Hava Kent Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, kurdukları kooperatif sistemiyle farklı illerde de proje geliştireceklerini söylüyor. 540 üyeli kooperatif, aylık bin TL'lik taksitlerden ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, önümüzdeki dönemde yeni projelerle inşaatın ciro içindeki payını artırmayı hedeflediklerini söylüyor.Akkuş, BOSS4 Gayrimenkul, 300 milyon TL'lik yatırım planlanan 192 daire, 10 ticari alan, 12 adet dubleks villadan oluşan üç projesinin projelendirme ve inşaat çalışmalarının sürdüğünü belirtiyor.

TESLİME HAZIRLANIYOR

Beylikdüzü'ndeki Alya Mercan ile Levent'teki Alya Teras'ın inşaatı sürerken, yıl sonunda teslim edilmeleri planlanıyor. İnşaat  çalışmalarına başlanan Alya Dolunay ile villa projesi Alya Bella'nın lansmanı ise Mayıs'ta yapılacak. Akkuş,Zeytinburnu ve Esenyurt'ta bu yıl projeler geliştireceklerine de dikkat çekiyor.

BOSS4 Gayrimenkul'dan 300 milyonluk 3 yeni proje!


Geri Dön