19 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul ofis sayısı 22'ye ulaştı!

ERA Gayrimenkul ofis sayısı 22'ye ulaştı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün güçlü markası ERA Türkiye ofis ağına bir yenisini daha ekledi. ERA ailesine eklenen İstanbul Pendik Kurtköy ofisi ile franchise ağına bağlanan ofis sayısı 22’ye ulaştı...



ERA Kaya’nın kurucu ortağı Recep KAYA, ofis açılışında rozetini ERA Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu’ndan alırken, hızla büyüyen bir sektörde, başarısını dünyanın dört bir yanında kanıtlamış, kurduğu sistem ve altyapı ile yatırımcısının riskini en aza indiren, her alanda girişimcisini koruyan, geliştiren standart bir yapının içinde olmanın gururunu taşıdığını ifade etti.


Kaya, “2004 yılından bu yana çeşitli projelerde satış yöneticiliği yapıyorum. 2009 yılında Kurtköy Bölgesinde açtığım ofis ile Broker olarak çalışmaya başladım. ERA, franchise ofislerine destek olarak az sermaye ile işini kuranlara kalıcı ve istikrarlı bir büyüme vaat ediyor. Tüm bunlar benim için önemli kriterler oldu. En başta tecrübe ve portföy paylaşımı, eğitim, sonrasında da müşterilerin istediği ve beklediği standart hizmet anlayışını bulabilecekleri bir yapıya kısa zamanda ulaşacağıma inanıyorum” dedi.


Açılışta konuşan ERA Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, ERA ailesine katılan franchise ofislerini, mesleki eğitimler, geniş portföy ağı olanağı, ulusal ve uluslararası bilgi ağından yararlanma desteği gibi özel ayrıcalıklarla desteklediklerini belirtti.


Ekim ayında hizmete girmesi planlanan ERA Akademi ile sektöre uzman danışman kazandıracaklarının altını çizen Ekşioğlu,  yılda ortalama 15 bin kişinin eğitim görmesini planladıklarını söyledi.


ERA Türkiye ailesine katılan ofislerin işlerini kısa zamanda geliştirebilmesi için eğitim başlayarak, her alanda büyük kolaylıklar sağladıklarını ifade eden Ekşioğlu, şu bilgileri verdi:


“Yeni açılan ofislerimize, ofisin kuruluş aşamasından başlayarak, mimariden finansa ve teknolojik altyapıya kadar danışmanlık desteği veriyoruz. Onlar için iş planları hazırlıyor, hedefler koyuyor ve ofisleri ziyaret ederek girişimcilerin ihtiyaçlarını ve gelişimlerini yakından takip ediyoruz. ERA’nın uluslararası bilgi ağına da dahil olan franchise ofisler, portföy oluşturma açısından da avantajlılar. Ayrıca teknolojik ve hukuki altyapı desteği de sağlıyoruz. Performansa dayalı gelir ve değerlendirme modellerimiz, mesleki standartlardaki eksiklikleri gidermeye yönelik eğitimlerimizle Mutlu Ofis - Mutlu Danışman - Mutlu Müşteri üçgenini oluşturabilmeyi hedefliyoruz.”


ERA Türkiye’nin halen İstanbul, Ankara,  İzmir  ve Aydın olmak üzere 4 şehirde 22 ofisi bulunuyor. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde sektör liderliğini hedefleyen ERA Türkiye, ofis sayısını 3 yıllık dönemde 200’e çıkartmayı planlıyor.



Geri Dön