29 / 03 / 2024

era

era

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye'deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı.

ERA, gayrimenkul danışmanlığı sertifikası verecek!

Eğitimleri sonunda Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gayrimenkul danışmanlığı sertifikası vermeye hak kazanan ERA Gayrimenkul, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’na da start verdi.

François Gagnon: Türkiye'de fiyatlar şehir merkezlerinden daha düşük seviyelerde!

ERA Türkçe, Gayrimenkul Akademisi ve Uygulama Ofisi'ni açtı. Şirketin Avrupa Başkanı François Gagnon "Türkiye'de fiyatlar, şehir merkezlerinden daha düşük seviyelerde seyretmekte.Türkiye'de görülmesi gereken birinci farkı olarak düşünüyorum" dedi.

Era 14-15 Nisan'da kentsel dönüşüm uzmanlık eğitimi düzenliyor!

Era 14-15 Nisan'da kentsel dönüşüm uzmanlık eğitimi düzenliyor. 14 -15 Nisan’ da Bağdat Caddesinde yer alan ERA Akademi ’mizde tüm gün sürecek eğitimlere katılan herkes kentsel dönüşüm konusunda uzmanlaşma fırsatı yakalayacak.

Era ve Reidin Gayrimenkul işbirliği!

Türkiye gayrimenkul danışmanlığı pazarında ‘Değişim Başlıyor’ sloganıyla yola çıkan dünya devi Era, gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul sektörleriyle ilgili derinlikli ve analitik bilgiler sunan Reidin Gayrimenkul Bilgi ile işbirliği gerçekleştirdi...

ERA Gayrimenkul ofis sayısı 22'ye ulaştı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün güçlü markası ERA Türkiye ofis ağına bir yenisini daha ekledi. ERA ailesine eklenen İstanbul Pendik Kurtköy ofisi ile franchise ağına bağlanan ofis sayısı 22’ye ulaştı...

ABD'li ERA Türkiye'de 21 şube açtı!

Türkiye'de inşaat sektöründe yaşanan büyüme gayrimenkul sektörüne de yansıyor. Pazara dört ay önce giren ABD'li ERA, 21 şubeye ulaşırken, hedef 3 yıl içinde 200 şubeye ulaşmak...

ERA Türkiye, ilk iş ortakları toplantısını gerçekleştirdi!

Türkiye gayrimenkul danışmanlığı pazarında ‘Değişim Başlıyor’ sloganı ile yola çıkan dünya devi ERA, Türkiye’deki ilk iş ortakları ile buluştu...

ERA Sohbetleri'nin ilki gerçekleştirildi!

‘ERA Sohbetleri’mizin ilkini geçtiğimiz günlerde Divan İstanbul’da 150'ye yakın katılımcı ile gerçekleştirdik

ERA, ‘ERA Sohbetleri’nin ilkini bugün gerçekleştirdi!

ERA Türkiye’nin düzenlediği ‘ERA Sohbetleri’nde, Türkiye’de gayrimenkul pazarlama alanındaki fırsatlar masaya yatırılırken konut sektörü de uzmanlar tarafından değerlendirildi

Can Ekşioğlu:Konutların yüzde 70'i doğrudan sahibinden satılıyor!

Dünyanın lider gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden ERA, Can Ekşioğlu'nun girişimi ile Türkiye'de faaliyete geçti. Şirket, bayilikler üzerinden ERA yenilik ve hizmetlerini kademeli olarak sunmayı hedefliyor...

ERA Türkiye 5 Aralık'ta basın toplantısı düzenliyor!

Dünyada 3 binden fazla ofisi, 38 binden fazla broker ve gayrimenkul danışmanı ile 35 ülkede hizmet veren, Avrupa’nın lider gayrimenkul danışmanlık markası ERA, Türkiye pazarına giriyor...

Era Gayrimenkul hızla büyüyor!

ERA GAYRİMENKUL 3 yıl önce Can Ekşioğlu tarafından kumlan ERA Gayrimenkul Türkiye, 11 şehirde 41 ofise ulaştı.

ERA Gayrimenkul, karlılık ve başarının püf noktalarını anlatacak!

ERA'nın Türkiye'ye getirdiği 2 bin 200’den fazla danışmana seminer veren ünlü gayrimenkul marka gelişimcisi ve eğitmen Kostas Bakas', IntERActive Başarı Programı'nda başarıya giden yolda yapılması gerekenleri anlatacak.

ERA, gayrimenkul franchise sistemini anlattı!

Bayim Olur musun Fuarı'nda ERA Gayrimenkul Türkiye, az sermayeyle çok kazandıran iş kurmak isteyen yatırımcı adaylarına gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlattı.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Bayim Olur Musun Fuarı'na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına gayrimenkul franchise sistemini anlatacak.

ERA Gayrimenkul’den 4 yeni seminer!

Eğitime verdiği destekle girişimci adaylarının arkasında duran ERA Gayrimenkul Türkiye, yeni seminerleriyle franchise adaylarına kazancın formülünü açıklıyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye 6 yeni ofis açtı!

Gayrimenkul danışmanlık sektörünün öncülerinden ERA Gayrimenkul Türkiye, ülke gündemini etkileyen gergin ve üzücü süreçte bile hız kesmediği büyüme stratejisi doğrultusunda bünyesine 6 yeni franchise ofisi daha ekledi.

ERA danışmanlarının portföyüne katkı sağlıyor!

2016 yılını ‘atak yılı’ ilan eden ERA Türkiye, altyapı teknoloji ve insan kaynaklarına yaptığı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

Birgül Dalgakıran, ERA Franchise Geliştirme Direktörü oldu!

Gayrimenkul franchise geliştirme sektörünün deneyimli ismi Birgül Dalgakıran, ERA Gayrimenkul Türkiye’de Franchise Geliştirme ve Eğitim Gelişim Direktörü olarak göreve başladı. Dalgakıran'ın, ticari gayrimenkul ve franchise alanında uzmanlıkları bulunuyor.

ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine devam ediyor!

Avrupa ve Anadolu yakasındaki iki seminerle kazanmanın formülünü verecek ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine İstanbul'la devam ediyor.

ERA Gayrimenkul, Anadolu’da franchise seminerleri düzenliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitime verdiği önemi Anadolu’da gerçekleştireceği 4 ayrı seminerle destekliyor. ERA Türkiye’nin girişimci adayları ve yatırımcılara yönelik franchise seminerleri Bursa, Antalya, İzmir ve Ankara'da gerçekleşecek.

ERA Gayrimenkul Franchise İstanbul semineri 19 Temmuz'da!

Gayrimenkul sektörü ve ERA Gayrimenkul Franchise sistemi ile ilgili girişimci adaylara ışık tutacak olan ‘franchise seminer’leri, İstanbul'da düzenlenecek. Seminer 19 Temmuz Salı günü Point Otel Taksim’de gerçekleşecek.

ERA Gayrimenkul, İzmir’e çıkarma yapıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, franchise seminerleri ve eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. 14 Temmuz Perşembe günü 3 ayrı etkinlik ile ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir’e çıkarma yapıyor.

Era Üst Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi kuruldu!

Era Üst Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi, Mehmet Salman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.

era Haberi

era

EM Plus'la yabancı yatırımcının bölgeye çekilmesi hedefleniyor. ABD merkezli uluslararası gayrimenkul devi ERA, Türkiye'deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. Türkiye ekonomisine ve potansiyeline güvenin bir göstergesi olarak yatırımlarını kesmeden sürdüren ERA, şimdi de Kuşadası bölgesinde faaliyet göstermek için önemli bir anlaşmaya imza attı. Türkiye'nin en büyük ofisi olma özelliği taşıyan ERA Plus ve işbirliğine ilişkin bilgi veren ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan "Kuşadası'nda bölgenin önemli turizm profesyonellerinden Süleyman Koraş ile oğlu Gökhan Koraş ve ortakları Hüseyin Arslantürk ile yeni ofis sözleşmesi imzaladık. Ofis, yaklaşık 3 bin metrekarelik alanı ile bölgenin hatta Türkiye'nin en büyük ofisi olacak" dedi. Ofisin kısa bir sürede 50 gayrimenkul danışmanına ulaşma, 40 giydirilmiş araçlık bir filo oluşturma gibi hedefleri bulunuyor. 6 katta faaliyet gösterecek olan...