24 / 04 / 2024

Realty Plus Türkiye, yılsonunda 40 ofise ulaşmayı hedefliyor!

Realty Plus Türkiye, yılsonunda 40 ofise ulaşmayı hedefliyor!

Realty Plus Türkiye Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirler olmak üzere ülke genelinde franchise veren Realty Plus Türkiye, yılsonunda 40 ofise ulaşmayı hedefliyor.




TÜİK verilerine göre 2013 yılının Ocak – Eylül döneminde Türkiye genelinde toplam 862.154 konut, satış nedeniyle el değiştirdi. Bununla birlikte ülke genelinde 3,5 - 4 milyon adet kiralanabilir konut olduğu tahmin ediliyor. Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün, özellikle kendi işini kurmak isteyen girişimci adayları için önemli bir fırsat sunduğu belirten Realty Plus Türkiye CEO’su Hüseyin Altaş,  “Rakamlar şunu gösteriyor ki; ülkemiz, kiralık&satılık konut pazarı açısından Avrupa da dahil bulunduğu bölgenin en büyük pazarı. Krizlerden etkilenmeyen tek sektörün gayrimenkul olduğu da göz önünde bulundurulursa, girişimci adaylarının çok büyük finansal riskler altına girmeden global networke sahip bir markalı emlak danışmanlığı firması ile işbirliğine gitmesi, doğru bir yatırım modeli olacaktır” diyor.

 

Bölgeye göre farklılık göstermekle birlikte bir Realty Plus ofisi açmak için büyük metropollerde ortalama 20-30 bin, küçük illerde ise 10 bin dolarlık sermaye gerekiyor. Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirler olmak üzere ülke genelinde franchise veren Realty Plus Türkiye, yılsonunda 40 ofise ulaşmayı hedefliyor.

 


Geri Dön