23 / 04 / 2024

Realty Plus Türkiye, Makedonya'da ofis açtı!

Realty Plus Türkiye, Makedonya'da ofis açtı!

Realty Plus Türkiye, Makedonya'da ofis açtı. Markalı emlak danışmanlığı firması Realty Plus, 2014 yılı yurt dışı büyüme planları doğrultusunda ilk ofisini Makedonya’da açtı. Sırada Moskova var.



Yurt içindeki franchise ofis sayısını 19’a çıkararak büyümesini sürdüren Realty Plus Türkiye, yurt dışına yönelik şubeleşme çalışmaları doğrultusunda ilk ofisini Makedonya’da açtı. Balkanlar’daki Türk kökenli ve diğer yabancı yatırımcıları, başta İstanbul olmak üzere ülkemizdeki projelere yönlendirmek amacıyla kurulan ofis, Şubat ayı itibariyle aktif olarak çalışmaya başladı. Realty Plus Türkiye CEO’su Hüseyin Altaş, Makedonya ofisinin ardından sırada Moskova olduğunu söyleyerek, “Realty Plus Türkiye’nin önümüzdeki dönem planları arasında, alım&satım ve kiralamanın yanı sıra gayrimenkul geliştirme projeleri gerçekleştirmek de var. Moskova’da açacağımız Realty Plus ofisi üzerinden Rusya’daki yatırımcılarla Türkiye’de yeni projeler üretmek istiyoruz” dedi.

 

ABD’nin en hızlı büyüyen markalı emlak danışmanlık firması olan International Realty Plus, Türkiye’deki franchise yapılanmasına paralel olarak komşu coğrafyalarda şubeleşme planları da yapıyor. Bu doğrultuda ilk yurt dışı ofisini Makedonya’da açan firma, altyapı hazırlıklarını sürdürdüğü bir başka şubesini ise yakında Moskova’da faaliyete geçirecek. Realty Plus Türkiye, yılsonuna kadar Almanya, K.Irak ve İsrail’de de birer ofis açmayı hedefliyor. Firmanın CEO’su Hüseyin Altaş; yurt dışında açacakları şubeler üzerinden networklerine sermayelerini güvenli alanlarda yatırıma dönüştürmek isteyen yen yatırımcılar katarak, Türkiye’nin farklı yerlerinde gayrimenkul projeleri üretmeyi planladıklarını söylüyor.

 

Realty Plus Türkiye, 2014 sonunda 40 şubeye ulaşacak

 

Yurt dışında şubeleşme hedeflerine Makedonya’dan başlayan Realty Plus Türkiye, yurt içinde de franchise vermeye devam ediyor. Ofis sayısını 19’a çıkaran firma, 2014 sonuna kadar Türkiye’deki franchise sayısını 40’a yükseltmek istiyor. Franchise bedeli konusunda girişimcilere ödeme kolaylıkları sunan Realty Plus Türkiye’de, bulunduğu lokasyona göre değişmekle birlikte bir ofis açmak için minimum 10 bin dolar tutarında bir sermaye gerekiyor. Yatırım maliyetinin ortalama 1 yıl içinde geri döndüğü sistemde, bölgesinin potansiyeline göre bir ofisin aylık cirosu 8 bin ila 15 bin dolar arasında değişebiliyor. Aylık ortalama ofis gideri ise, cironun yaklaşık %8’ini oluşturuyor.


Geri Dön