19 / 04 / 2024

Realty Plus Türkiye, yurt dışında şubeleşecek!

Realty Plus Türkiye, yurt dışında şubeleşecek!

Yurt içinde franchise vermeye başlayan Realty Plus Türkiye, yurt dışına yönelik şubeleşme çalışmalarını da sürdürüyor. Firma, yakın zamanda Kuzey Irak’ta şubesi bulunan ilk uluslararası markalı gayrimenkul danışmanlığı firması olacak...



Yurt içinde franchise vermeye başlayan ve yılsonuna kadar İstanbul’un Ataşehir, Çekmeköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Esenyurt, Başakşehir, Ümraniye ve Sancaktepe gibi gayrimenkul hareketliliği yoğun olan lokasyonlarında yeni ofisler açmayı hedefleyen Realty Plus Türkiye, yurt dışına yönelik şubeleşme çalışmalarını da sürdürüyor. Yakın zamanda Kuzey Irak’ta şubesi bulunan ilk uluslararası markalı gayrimenkul danışmanlığı firması olacaklarını ifade eden Realty Plus Türkiye CEO’su Hüseyin Altaş, “O bölgedeki inşaat hareketliliğini disipline ederek, doğru projeleri doğru yatırımcılarla buluşturmayı planlıyoruz” diyor. Yurt dışı şubeleşme çalışmaları doğrultusunda 2014 hedefleri arasında Almanya’nın da olduğunu belirten Altaş, Alman ortakla birlikte açacakları Realty Plus ofisi üzerinden bölgedeki Türklere ve Avrupalı yatırımcılara, networklerindeki projelerin pazarlamasını gerçekleştireceklerini söylüyor. Realty Plus Türkiye, alım&satım ve kiralamanın yanı sıra gayrimenkul geliştirme projelerinde de yer almayı hedefliyor.


ABD’nin en hızlı büyüyen markalı emlak danışmanlık firması olan International Realty Plus, Türkiye’deki franchise atağına paralel olarak yurt dışında da yeni şubeler açacak. Yılsonuna kadar başta İstanbul olmak üzere 15 yeni franchise ofisi daha açmayı planlayan firmanın yurt dışı hedefinde ise ilk olarak Kuzey Irak var. Realty Plus markasını Türkiye’ye getiren ve şu anda CEO’luk görevini yürüten Hüseyin Altaş, önümüzdeki yıl içinde Almanya, K.Irak, Rusya ve İsrail’de şubeler açmayı planladıklarını söyleyerek, şu anda yurt dışı şubelerin alt yapı çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.


Yatırımcılarla birlikte gayrimenkul projeleri de üretecek!


Realty Plus Türkiye, mevcut gayrimenkul projelerinin yurt içi ve yurt dışı pazarlamasına ek olarak, önümüzdeki dönemde yerli ve yabancı yatırımcılarla işbirliği içinde yeni gayrimenkul projeleri üretmeyi de hedefliyor. Bunun için görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Altaş “Sektörde hem kişisel olarak benim, hem de Realty Plus Türkiye ekibinin uzun yıllara dayanan ciddi bir bilgi, birikim ve deneyimi bulunuyor. Bu doğrultuda, sermayelerini güvenli alanlarda yatırıma dönüştürmek isteyen yerli ve yabancı yatırımcılarla işbirliği yaparak yeni gayrimenkul projeleri üreteceğiz.” diyor. 


Realty Plus Türkiye’nin franchise koşulları hakkında bilgi almak ve başvuru yapmak için www.irpturkiye.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Geri Dön