20 / 04 / 2024

Hüseyin Altaş kimdir

Hüseyin Altaş kimdir

Hüseyin Altaş yeniden Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi...

Hüseyin Altaş kimdir?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş kimdi? Hüseyin Altaş daha önce hangi görevlerde bulundu?

AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenecek!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği'nin yeni başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, “AVM’ler artık sadece alışveriş yapılan yerler değil” vurgusu yapıyor. Altaş, “Alışveriş merkezlerinde yeme-içme, spor alanları, turizm ve ihracat merkezleri gibi yeni fonksiyonlar yüklenerek yeniden yapılandırma şart'

Türkiye'de AVM sayısı 469'a çıkacak!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, 2021'de Türkiye'de toplam 469 AVM'nin faliyet göstereceğini açıkladı.

Hüseyin Altaş: 'Altın günü' yerini ev alma gününe bıraktı!

ABD merkezli gayrimenkul şirketi International Realty Plus (IRP) Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, kadınların yatırım amaçlı düzenledikleri 'altın günleri' artık yerini 'ev alma günleri'ne bırakıyor dedi...

2013'te 1.3 milyon emlak satıldı!

International Realty Plus (IRP) Real Estate Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, sektörün Türkiye'deki gelişimini değerlendirdi. 2013'te 1 milyon 363 bin 124 adet emlak satışı gerçekleştirildiğini söyledi...

Emlak sektöründeki işlem hacmi 2013 yılında 35 milyar dolar oldu!

International Realty Plus (IRP) CEO'su Altaş, 2013 yılında 1 milyon 363 bin 124 emlak satıldığını ve sektördeki işlem hacminin de yaklaşık 35 milyar dolar olduğunu açıkladı .

Hüseyin Altaş: Yabancı yatırımcı için gayrimenkulde en cazip yer İstanbul!

International Realty Plus (IRP) Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, 2013 yılında Türkiye'de 1 milyon 363 bin 124 emlak satıldığını, sektördeki is hacminin de yaklaşık 35 milyar dolar olduğunu bildirdi.

Hüseyin Altaş: Yabancı yatırımcı için gayrimenkulde en cazip yer İstanbul!

International Realty Plus (IRP) Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, 2013 yılında Türkiye'de 1 milyon 363 bin 124 emlak satıldığını, sektördeki is hacminin de yaklaşık 35 milyar dolar olduğunu bildirdi.

Araplar yatırım için Beylikdüzü ve Esenyurt'tan ev alıyor!

Gayrimenkule yabancı ilgisi sürerken, en fazla talep İstanbul'a geliyor. Suudiler oturmak için Boğamdan, yatırım için Beylikdüzü ve Esenyurt'tan ev alıyor. Alman ve Ruslar'ın gözdesi ise yazlıklar...

Hüseyin Altaş: 2013 yılında 1 milyon 363 bin 124 emlak satıldı!

International Realty Plus (IRP) Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, 2013 yılında Türkiye'de 1 milyon 363 bin 124 emlak satıldığını, sektördeki iş hacminin de yaklaşık 35 milyar dolar olduğunu bildirdi...

Konut sektörü kadın girişimcileri bekliyor!

Ülke genelinde 3.5-4 milyon kiralanabilir konut olduğu tahmin ediliyor. Realty Plus Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, Türkiye'deki gayrimenkul sektörünün, kendi işini kurmak isteyen girişimci adayları için önemli bir fırsat sunduğu söyledi.

Realty Plus Türkiye, yılsonunda 40 ofise ulaşmayı hedefliyor!

Realty Plus Türkiye Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirler olmak üzere ülke genelinde franchise veren Realty Plus Türkiye, yılsonunda 40 ofise ulaşmayı hedefliyor.

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Hüseyin Ferit Volkan kimdir? Hangi otellerde üst düzey yöneticilik yaptı?

Hüseyin Ferit Volkan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi otellerde çalıştı? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Hüseyin Ferit Volkan’ın biyografisi...

Hüseyin Özuysal Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Hüseyin Özuysal kimdir? Kaç yılında doğdu? Ziraat Bankası’nda hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Özuysal ile ilgili merak edilenler...

Seyit Hüseyin Gürel Kimdir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur?

Seyit Hüseyin Gürel ne iş yapıyor? Seyit Hüseyin Gürel’in mesleği nedir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Aydın Kimdir?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın’ın mesleği nedir? Hüseyin Aydın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Arabul Kimdir?

Hüseyin Arabul kimdir? Hüseyin Arabul’un mesleği nedir? Hüseyin Arabul hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Bayraktar Kimdir?

Hüseyin Bayraktar kimdir? Hüseyin Bayraktar’ın mesleği nedir? Hüseyin Bayraktar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Bürge kimdir? 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.- Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi / Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bürge kimdir? Hüseyin Bürge hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Bürge biyografisi..

Hasan Hüseyin Ütebay Kimdir?

Hasan Hüseyin Ütebay kimdir? Hasan Hüseyin Ütebay’ın mesleği nedir? Hasan Hüseyin Ütebay nereden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Altaş yeniden AYD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi!

Hüseyin Altaş yeniden Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi...

Hüseyin Aydın kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Aydın'ın biyografisi...

Hüseyin Altaş kimdir Haberi

Hüseyin Altaş kimdir

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) 13. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, gerçekleştirilen toplantıda dernek başkanlığına yeniden Prof. Dr. Hüseyin Altaş seçildi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği tarafından yapılan açıklamada görüşleri yer alan AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, 2020'de tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla beraber herkesin hayatına köklü değişimler olduğunu söyledi.

Hüseyin Altaş, şöyle konuştu:

"Sevdiklerinizle bir arada olun, kucaklaşın derken, birdenbire sevdiklerinizle görüşmeyin, kucaklaşmayın demeye başladık hepimiz. Alışveriş merkezleri yatırımcıları ve derneğimiz de bu süreçte çok aktif bir şekilde kamu ve halk sağlığını birinci öncelik görerek çalışmalarını yürüttü ve sektöre yön verdi. Türkiye’de ilk vakalar görülmeye başladığında resmi hiçbir karar olmamasına rağmen kamu ve çalışan sağlığını düşünerek, alışveriş merkezlerinin kapanması yönünde...