28 / 03 / 2024

ERA Türkiye Kariyer Günleri 16 Ocak 'ta başlıyor!

ERA Türkiye Kariyer Günleri 16 Ocak 'ta başlıyor!

16 Ocak ’ta düzenleyeceği ‘Kariyer Günleri’nde yeni iş imkanları hakkında bilgi alan katılımcılar, ERA Avrupa danışmanı Nicolas Krauss’tan global marka pazarlama fırsatlarını dinleme şansı yakalayacaklar.




16 Ocak’ta düzenleyeceği ‘Kariyer Günleri’nde yeni iş imkanları hakkında bilgi alan katılımcılar, ERA Avrupa danışmanı Nicolas Krauss’tan global marka pazarlama fırsatlarını dinleme şansı yakalayacaklar.


Gayrimenkul sektöründe dünyada ve Türkiye’de en hızlı büyüyen markalardan biri olan ERA Türkiye, sektöre deneyimli gayrimenkul profesyonelleri kazandırmak ve franchise ofislerini desteklemek amacıyla düzenlediği ‘Kariyer Günleri’ne bu ay ERA Avrupa danışmanlarından



Nicolas Krauss da katılacak. Deneyimli uzman, gayrimenkul danışmanlığı sektöründe fark yaratmayı hedefleyen girişimcilerle 16 Ocak’ta bir araya gelerek ERA Avrupa’nın pazarlama deneyimlerini paylaşacak. 


ERA Türkiye’nin gelecek vizyonu ve franchising büyüme modeli hakkında bilgilendirmenin yapılacağı ‘Kariyer Günleri’nde, gayrimenkul danışmanlığı mesleğinin püf noktaları ve bu alanda kariyer planlamanın fırsatları paylaşılacak. Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni


bir soluk getiren ERA Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, “Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz ‘Kariyer Günleri’nde gayrimenkul danışmanları ile bir araya geliyor, deneyimlerimizi aktarıyor ve ERA Türkiye’nin sektöre dair vizyoner bakış açısını katılımcılarımız ile paylaşıyoruz. Bağdat Caddesi’nde, Türkiye’nin ilk gayrimenkul akademisi olarak hayata geçirdiğimiz ERA Akademi’de verdiğimiz eğitimler sonrasında başarılı olan katılımcılara, merkez ofisimizde staj imkanı sunarak sektöre yetişmiş iş gücü sağlıyoruz.” şeklinde konuştu. 


Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, uzman eğitimciler tarafından tam donanımlı sektör eğitimlerinin verileceği ‘Kariyer Günleri’ ile kalifiye ve iş eğitimi almış danışmanları, ERA Türkiye ofislerine kazandırmayı hedefliyor.



Geri Dön