20 / 04 / 2024

ERA Türkiye Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde sektör açtırdı!

ERA Türkiye Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde sektör açtırdı!

ERA Türkiye, KA Araştırma ortak girişimi ile düzenlenen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi Araştırması’ na ‘ Gayrimenkul Danışmanlığı ’ sektörünün eklenmesine sağladığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü...



ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu müşteri memnuniyetinin önemine değinerek “ERATürkiye olarak ERA’nın uluslararası deneyimlerinden oluşan başarı modellerini franchise ağımıza katılan tüm yatırımcılarımıza aktarıyoruz, bu sorumluluğumuzun bilinci ile franchise’larımızın memnuniyetini garanti altına alıyoruz” dedi.

Her 3 aylık dönemde Türkiye çapında gerçekleştirilen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME), otomotivden gıdaya, sigortadan finansa kadar, birçok farklı sektördeki müşterilerin memnuniyet derecelerini ölçümlüyor. İlk senesinde bu endekse dahil olarak “Gayrimenkul Danışmanlığı”sektörünün eklenmesine öncülük eden  ERA Türkiye KalDer tarafından katkılarından dolayı ödüllendirildi.

Hedef 200 franchise 

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, ‘Müşteri Memnuniyetinde Mükemmelliği Paylaşmak’ çalıştayı kapsamında gayrimenkul danışmanlığının ankete dahil edilmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Can Ekşioğlu; “Gayrimenkul sektöründe dünyanın ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen lider markalarından biri ERA Türkiye olarak sektörün ihtiyacı olan güven ve hizmet konularında etkin bir yaklaşım sergilemek için müşteri memnuniyetinin son derece önemli olduğunu düşünmekteyiz. Bu seneki ankette bu sektörün değerlendirilmesi için katkıda bulunmaktan dolayı mutluyuz. ERA Türkiye olarak ERA’nın uluslararası deneyimlerinden oluşan başarı modellerini franchise ağına katılan tüm yatırımcılarımıza aktarıyor, destek paketlerimizle sürdürelebilir kazanç modelleri sunuyor, franchise’larımızın memnuniyetini garanti altına alıyoruz. Sektörde büyüme planımız doğrultusunda, üç yıl sonunda franchise sayımızı 200’e çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

ERA Türkiye, Mükemmellik Modeli’nin Türk kuruluşları tarafından etkili kullanımı ve başarılı uygulamaların özendirilmesi amacıyla hayata geçirilen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi Araştırması’na ‘Gayrimenkul Danışmanlığı’ sektörünün eklenmesine sağladığı katkıdan dolayı ödüle layık görüldü. ERA Türkiye, Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, plaketini KalDer Yönetim Kurulu Başkanı A.Hamdi Doğan’dan aldı.



Geri Dön