23 / 04 / 2024

ERA Türkiye'ye Avrupa'da en başarılı ofis projesi ödülü geldi!

ERA Türkiye'ye Avrupa'da en başarılı ofis projesi ödülü geldi!

ERA Türkiye'nin en başarılı ofisi, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen ERA Avrupa ödül töreninde özel ödüle layık görüldü.



ERA Avrupa'nın gayrimenkul danışmanlığı sektöründe yer alan uluslararası ofislerini ödüllendirdiği geceye ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, ERA Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Tansa Mermerci Ekşioğlu ve güçlü bir ekip katıldı. ERA Türkiye'nin en başarılı ofisi ERA Koç brokerı Hüseyin Karakoç'da ERA Avrupa ödül törenine katılarak gayrimenkul sektörünün bu prestijli ödülünü ERA Avrupa Başkanı François Gagnon'dan aldı. 



ERA'nın dünyada ve Avrupa'daki başarısını global bir marka olarak Türkiye'ye gururla taşıdıklarını ileten ERATürkiyeYönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu,"ERATürkiye olarak ERA Avrupa'nın en iyi profesyonellerinin ödüllendirildiği törende ödüle layık görülmekten büyük onur duyuyorum. ERA Global'in dünyadaki 40 yılı aşkın marka gücü desteğini arkamıza alarak, sektörde farklı bir bakış açısı, yenilikçi bir yaklaşım ve bilgi birikimi katma amacıyla hedeflerimizi hızla gerçekleştiriyoruz"dedi. 



Türkiye'nin, gayrimenkul sektöründeki gelişiminin Avrupa'da da dikkat çektiğini belirten Ekşioğlu, "ERA Türkiye, Avrupa'nın nabzını tutuyor. Biz de dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlığı şirketinin önemli bir parçası olarak, Türkiye'de, nitelikli ve bilgili danışmanlık felsefemizle bu sektöre katkı yapmayı sürdüreceğiz. 2 yıl içerisinde hızla büyüdük. 2023 yılına kadar ofis ağımızı 850'ye çıkarmayı hedefliyoruz. Sektördeki ilk ve tek gayrimenkul danışmanlık akademimiz, saha desteklerimiz ve uygulamalı iş modelimiz sayesinde tüm ofislerimizin başarıları uzun soluklu haline geliyor ve bu başarıları sayesinde ödül almamız da bizi çok mutlu ediyor"diye konuştu. 


Para Ek


Geri Dön