26 / 04 / 2024

Güral Afyon,Türkiye’nin en başarılı wellness yatırımı seçildi!

 Güral Afyon,Türkiye’nin en başarılı wellness yatırımı seçildi!

Güral Afyon, Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması’nda ''Sağlık Turizmi İşletmeleri'' kategorisinde birinci oldu




Termal geleneğini yepyeni bir anlayışla sunarak Türk turizmine yeni kapılar açan Güral Afyon Wellness&Convention, 6 ayını doldurmadan layık görüldüğü ödüllere bir yenisini ekledi. Güral Afyon, Türkiye’nin En Başarılı

Turizm Yatırımları Araştırması’nda ''Sağlık Turizmi İşletmeleri'' kategorisinde birinci oldu.


Güzellik, bakım ve sağlık konseptini şifalı suyuyla birleştirerek gençliğini ve sağlığını korumak isteyenlerin en önemli adresi olan Güral Afyon Wellness&Convention, geçtiğimiz aylarda da“En İyi Sağlık Turizmi İşletmesi” ödülüne layık görülmüştü.


Toplam 9.500 metrekare alana sahip spa merkezi, yaz-kış aynı sıcaklıktaki şifalı termal suyu ve 2.200 metrekareye yayılan eğlence ve sosyal alanlarıyla Güral Afyon Wellness&Convention, Türk turizminin parlayan yıldızı.



NG Grubu’nun üçüncü oteli olan Güral Afyon Wellness&Convention, hizmete girmesinin üzerinden 6 ay geçmemişken layık görüldüğü ödüllere yenisini ekledi.Güral Afyon, Türkiye’nin En BaşarılıTurizm Yatırımları Araştırması’nda ''Sağlık Turizmi İşletmeleri'' kategorisinde birinci oldu. Ödülü Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş.Yönetim Kurulu ÜyesiGülden Güral, AfyonTicaret ve Sanayi Odası’nın 21 Eylül Cuma akşamı düzenlediği ödül töreninde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu’nun elinden aldı. Güral Afyon böylece, aldığı ödülleri ikiye çıkardı. Açılışından kısa bir süre sonra “Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları 2012 Araştırması”nda“2012’nin En İyi Sağlık Turizmi İşletmesi”de seçilen Güral Afyon, bu iki ödül ile hizmet kalitesindeki mükemmelliği taçlandırmış oldu.


Güral Afyon Wellness&Convention, geleneksel termal turizm anlayışını modernize ederek Türk turizminin parlayan yıldızı olurken, dünyanın önde gelen wellness destinasyonları arasına girmeyi hedefliyor.


Güral Afyon Wellness&Convention428 oda ile aynı anda 1.028 kişiye hizmet sunabiliyor. Toplam 9.500 metrekare alana sahip spa merkezi bulunan tesis, bir tanesi 1.500 kişi kapasiteli olmak üzere toplam 13 toplantı salonu, yaz kış aynı sıcaklıktaki şifalı termal suyu ve 2.200 metrekareye yayılan eğlence ve sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. 


Yepyeni bir termal otel anlayışı

Güral Afyon, termal tatili yeni bir anlayışla sunarak ülkemizde ve dünyada daha geniş kitlelere yayılmasını sağlayacak özelliklere sahip. Örneğin, Güral Afyon’da çocuklu ailelerin rahatı için özel aile odaları, açık ve kapalı havuzlar, su kaydırakları, çocuk restoranı ve çok büyük bir eğlence merkezi bulunuyor. Spa ve termal merkezinde ise neredeyse yok yok: Termal jakuziler, Türk hamamı, aile hamamları, saunalar, buhar odaları, buz çeşmesi, dinlenme alanları, macera duşları, su kaydırakları, dışa açılabilen sıcak su havuzu gibi alanlar sadece bir kısmı. 


Termal özelliklerin yanı sıra bir kongre merkezi olarak da hizmet veren Güral Afyon’un farklı kapasitelerde toplam 13 toplantı salonu bulunuyor. Otelin toplam 1.500 kişi kapasiteye sahip balo salonuna araç alınması ve bu sayede otomobil lansmanı gibi aktivitelerin rahatlıkla yapılması da mümkün olacak.


Güral Afyon Wellness&Convention’a ait bazı notlar:

Yapımı 655 günde, yani 21,5 ayda tamamlandı 

57.350 m³ hazır beton kullanıldı 

4.001,690 kg inşaat demiri kullanıldı

85.000 m2 seramik kullanıldı

8.280 m³ temiz toprak temini yapıldı

265 Kişilik personel, açılış öncesi toplam 6.710 gün eğitim aldı(Personel başına düşen eğitim gün sayısı 25’tir)



Geri Dön