29 / 03 / 2024

Eurobank Tekfen, en başarılı turizm yatırımlarını seçiyor

Eurobank Tekfen, en başarılı turizm yatırımlarını seçiyor

Eurobank Tekfen'in katkılarıyla başlatılan büyük bir araştırma ile, Türkiye'nin en başarılı turizm yatırımları seçiliyor



Türkiye'de gerçekleşen en başarılı ve büyük turizm yatırımı ile, 10 farklı kategoride öne çıkan başarılı turizm girişimlerinin belirleneceği araştırma sonucunda, ödül kazanan firmalar, Haziran ayında düzenlenecek bir tören ile açıklanacak.

Araştırmada, aday olmak, aday göstermek ve gösterilen adaylara oy kullanmak için

1-30 Nisan 2010 tarihleri arasında www.eurobanktekfen.com adresindeki araştırma sayfasına girmek yeterli olacak.

Araştırma kategorileri, Marina İşletmeleri, 5 Yıldızlı Oteller, Kent Otelleri, Kongre Otelleri, Butik Oteller, Havayolu Şirketleri, Marina İşletmeleri, Kültür Turizmi İşletmeleri, Sağlık Turizmi İşletmeleri, Doğa Turizmi İşletmeleri ve Spor Turizmi İşletmelerinden oluşacak. Araştırma, "Türkiye'nin En Büyük ve Başarılı Turizm Yatırımları" ve on farklı kategoride öne çıkan başarılı turizm girişimlerinin juri tarafından seçilmesi ve ödüllendirilmesi ile sonlanacak.

Eurobank Tekfen Genel Müdürü  Mehmet Sönmez :

"Bacasız Sanayinin Yanında Olacağız"
Turizm sektörünü, bacasız sanayiye benzettiklerini söyleyen Eurobank Tekfen Genel Müdürü Mehmet Sönmez, "Turizm sektörü Türkiye ekonomisinin en önemli can damarlarından biri, yaşanan global ekonomik durgunluk döneminde bile artan turizm gelirleri bu sektöre verilmesi gereken değeri ve desteği fazlasıyla ortaya koyuyor" dedi. 

Eurobank Tekfen olarak, küçük bir pansiyondan beş yıldızlı bir otele kadar, turizm alanında gerçekleşecek her türlü yatırımın arkasında olmaya devam edeceklerini söyleyen Mehmet Sönmez, "Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Yarışması'nın, bu alanda gerçekleşen yatırımların kamuoyu ile paylaşılması ve yatırım yapan firmaların motivasyonu açısından, güzel bir fırsat olacağını da sözlerine ekledi.

--

Eurobank Tekfen'in katkılarıyla başlatılan araştırmayla, Türkiye'nin en başarılı turizm yatırımları seçilecek. Eurobank Tekfen'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de gerçekleşen en başarılı ve büyük turizm yatırımı ile 10 farklı kategoride öne çıkan başarılı turizm girişimlerinin belirleneceği araştırma sonucunda, ödül kazanan firmalar, haziran ayında düzenlenecek açıklanacak.

Turizm sektörünü, bacasız sanayiye benzettiklerini söyleyen Eurobank Tekfen Genel Müdürü Mehmet Sönmez, "Turizm sektörü Türkiye ekonomisinin en önemli can damarlarından biri, yaşanan global ekonomik durgunluk döneminde bile artan turizm gelirleri, bu sektöre verilmesi gereken değeri ve desteği fazlasıyla ortaya koyuyor" açıklamasını yaptı.

Eurobank Tekfen olarak, küçük bir pansiyondan beş yıldızlı bir otele kadar, turizm alanında gerçekleşecek her türlü yatırımın arkasında olmaya devam edeceklerini söyleyen Mehmet Sönmez, Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Yarışması'nın, bu alanda gerçekleşen yatırımların kamuoyu ile paylaşılması ve yatırım yapan firmaların motivasyonu açısından, güzel bir fırsat olacağını da sözlerine ekledi.

Araştırmada, aday olmak, aday göstermek ve gösterilen adaylara oy kullanmak için 1-30 Nisan 2010 tarihleri arasında www.eurobanktekfen.com adresindeki araştırma sayfasına girmek yeterli olacak.

Araştırma kategorileri, Marina İşletmeleri, 5 Yıldızlı Oteller, Kent Otelleri, Kongre Otelleri, Butik Oteller, Havayolu Şirketleri, Marina İşletmeleri, Kültür Turizmi İşletmeleri, Sağlık Turizmi İşletmeleri, Doğa Turizmi İşletmeleri ve Spor Turizmi İşletmelerinden oluşacak. Araştırma, "Türkiye;nin En Büyük ve Başarılı Turizm Yatırımları" ve on farklı kategoride öne çıkan başarılı turizm girişimlerinin jüri tarafından seçilmesi ve ödüllendirilmesi ile sonlanacak.
AA


Geri Dön