19 / 04 / 2024

ERA’dan İzmirli gayrimenkul profesyonellerine ücretsiz workshop!

ERA’dan İzmirli gayrimenkul profesyonellerine ücretsiz workshop!

ERA Türkiye, bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellere yönelik eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Ankara’dan sonra bu kez İzmir’e çıkartma yapan ERA, Workshop Atölyesi ile İzmirli profesyonellere kazancın yolunu gösterecek.



Dünya genelindeki tecrübesiyle sektörün saygın oyuncularından biri olan ERA Türkiye, sektörün kurumsallaşması ve gayrimenkul danışmanlarına güvenin artması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 22 Ağustos Salı günü  İzmir  Hilton otelde gerçekleştireceği workshop ile gayrimenkulde yüksek kazanç garantisiyle kendi işinin patronu olmak isteyen herkese kazancın yolunu gösterecek.


ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay’ın da katılımı ve ‘Kurtlar Sofrasında Gayrimenkul Avcılığı’ başlığıyla gerçekleştirilecek eğitim workshop’unun başlıkları ise; ‘Dijital Çağda Gayrimenkul Sektörüne Bakış’, ‘Bölgende Tek Ol’, ‘Ticari Gayrimenkule Giriş’ olarak belirlendi. Sektöre eğitimli personel kazandırmayı sürekli ajandasının üst satırında tutan ERA Gayrimenkul Türkiye’nin gerçekleştireceği ücretsiz workshop 13:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 


Dijital çağda gayrimenkul sektörü…

Workshop’ta ‘Dijital Çağda Gayrimenkul Sektörüne Bakış’ başlıklı bir konuşma yapacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, dijital çağdaki satın alma metodolojisi değişikliği, dijital çağda Türkiye, dijital çağda dünyada emlakçılık, dijital çağda Türkiye'de emlakçılık, dijital çağda gayrimenkul danışmanının yapması gerekenler gibi konuları masaya yatıracak. 


‘Dijital çağda gayrimenkul danışmanlığına gerek kalacak mı?’ sorusunun da yanıtını arayacak olan Atalay, workshopla ilgili “Seminer, katılımcıların detaylı uzmanlıklar edinerek işlerini geliştirmesini ve hedeflerini rasyonel zeminde oluşturarak yüksek performanslara ulaşmalarını sağlamak üzere oluşturuldu” açıklamasında bulundu.

 

ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen ise; gayrimenkul danışmanlarına bölgelerinde en iyi olmaları için tüyolar vereceği eğitiminde bölge uzmanlığı, portföy pazarlama yöntemlerini de anlatacak.  


Farklı olmanın yollarını anlatacak

Katılımcılar, satış, pazarlama, finans, teknoloji, değerleme, danışmanlık ve süreç yönetimi konularını da ERA Real Estate Türkiye Gayrimenkul Direktörü Ufuk Şevki’den dinleyecekler. 

Şevki; ticari gayrimenkul çalışma alanları arasında olan; iş merkezi, plaza, AVM, sanayi tesisleri, fabrika, depo, turizm tesisleri, arsa, tarla, endüstriyel, organize sanayi bölgeleri, yönetim ve ticaret merkezleri gibi konularda püf noktalarını anlatacak. 


Öte yandan; düzenli eğitim ve seminerleriyle Broker ve Gayrimenkul Danışmanlarına sürekli destek veren ERA Gayrimenkul Türkiye, bugüne kadar 1.400  kişiye sertifika verdi. 



Geri Dön