24 / 04 / 2024

Gayrimenkul Akademisi

Gayrimenkul Akademisi

ERA Türkiye, bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellere yönelik eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Ankara’dan sonra bu kez İzmir’e çıkartma yapan ERA, Workshop Atölyesi ile İzmirli profesyonellere kazancın yolunu gösterecek.

Hürriyet Emlak'tan Emlak Akademisi!

Hürriyet Emlak, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası (İEKO) iş birliğiyle online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi'ni kurdu.

Hürriyet Emlak gayrimenkul danışmanlarını Emlak Akademisi’nde buluşturuyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünü dijitalleştirme görevini üstlenen Hürriyet Emlak, online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi’ni hayata geçirdi.

Sebahattin Gülçiçek: Gayrimenkul akademisi kurulmalı!

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün en önemli sorununun eğitim olduğuna işaret eden Sebo İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, gayrimenkul akademisi kurulması önerisinde bulundu.

ERA’dan gayrimenkul profesyonellerine ücretsiz eğitim!

ERA Türkiye, bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellerine ücretsiz eğitim ve seminerler veriyor.

ERA’dan İzmirli gayrimenkul profesyonellerine ücretsiz workshop!

ERA Türkiye, bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellere yönelik eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Ankara’dan sonra bu kez İzmir’e çıkartma yapan ERA, Workshop Atölyesi ile İzmirli profesyonellere kazancın yolunu gösterecek.

ERA Türkiye'den Ankara'da gayrimenkul eğitimi!

Gayrimenkul sektöründe en iyiyi hedefleyen ve bu amaçla bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellere yönelik eğitimlerini aralıksız sürdüren ERA Türkiye, şimdi de Ankaralılara kazancın yolunu gösterdi.

TDUB Gayrimenkul Sektöründe Vergilendirme eğitimi 22 Nisan'da!

Değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu TDUB bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde Doç. Dr. Erkan Aydın, 22 Nisan tarihinde katılımcılara gayrimenkul sektöründe vergilendirme konulu eğitim verecek.

TDUB Eğitim Akademisi Gayrimenkul Ekonomisi Eğitimi 10 Nisan'da!

Değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu TDUB bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde Doç. Dr. Işıl Erol, 10 Nisan tarihinde katılımcılara gayrimenkul ekonomisi ve finansmanı konulu eğitim verecek.

Kadir Has Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin Gayrimenkul Geliştirme Akademisi ile 6 yıldır ortaklaşa verdiği Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları’nın Bahar dönemi eğitimleri Şubat ayında başlıyor

TDUB Eğitim Akademisi Gayrimenkul Yatırım Fonları semineri düzenledi!

TDUB Eğitim Akademisi, son dönemde en çok merak edilen yeni yatırım aracı "Gayrimenkul Yatırım Fonları" hakkında eğitim semineri düzenledi.

Kadir Has Üniversitesi'nde gayrimenkul satış atölyeleri başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Gayrimenkul Geliştirme Akademisi sektör firmalarının ve yöneticilerinin dinamik piyasa koşullarına uyumunu destekleyecek Satış Atölyelerini Mayıs’ta başlatıyor.

Kadir Has Üniversitesi Gayrimenkul sektörüne yönetici yetiştiriyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Gayrimenkul Geliştirme Akademisi " Bina ve Toplu Yapı Yöneticiliği Sertifika Programını " 01 Kasım 2014 tarihinde başlatıyor.

Gayrimenkul danışmanlarına sosyal medyada satış eğitimi verildi!

Gayrimenkul danışmanlarına sosyal medyada satış eğitimi verildi. Satış amaçlı sosyal medya kullanımı semineri, ERA Gayrimenkul Akademisi ve Uygulama Ofisi’nde Kürşat Tuncel’in başarılı sunumu ile gerçekleştirildi.

Gayrimenkul Akademisi Haberi

Gayrimenkul Akademisi

Dünya genelindeki tecrübesiyle sektörün saygın oyuncularından biri olan ERA Türkiye, sektörün kurumsallaşması ve gayrimenkul danışmanlarına güvenin artması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 22 Ağustos Salı günü İzmir Hilton otelde gerçekleştireceği workshop ile gayrimenkulde yüksek kazanç garantisiyle kendi işinin patronu olmak isteyen herkese kazancın yolunu gösterecek.


ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay’ın da katılımı ve ‘Kurtlar Sofrasında Gayrimenkul Avcılığı’ başlığıyla gerçekleştirilecek eğitim workshop’unun başlıkları ise; ‘Dijital Çağda Gayrimenkul Sektörüne Bakış’, ‘Bölgende Tek Ol’, ‘Ticari Gayrimenkule Giriş’ olarak belirlendi. Sektöre eğitimli personel kazandırmayı sürekli ajandasının üst satırında tutan ERA Gayrimenkul Türkiye’nin gerçekleştireceği ücretsiz workshop 13:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 


Dijital çağda gayrimenkul sektörü…

Workshop’ta ‘Dijital Çağda Gayrimenkul Sektörüne Bakış’ başlıklı bir konuşma yapacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay,...