29 / 03 / 2024

Hürriyet Emlak'tan Emlak Akademisi!

Hürriyet Emlak'tan Emlak Akademisi!

Hürriyet Emlak, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası (İEKO) iş birliğiyle online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi'ni kurdu.




Hürriyet Emlak, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası (İEKO) iş birliğiyle online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi'ni hayata geçirdi, ilk eğitim Ümraniye ve Kartal'da faaliyet gösteren emlak ofislerine verildi.

Ekonomist'te yer alan habere göre, eğitimlere Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari işlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Denetim Kurulu Başkanı Erkan Özgür, Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, Hürriyet Emlak İş Geliştirme ve Satış Direktörü Engin Sezer ve Hürriyet Emlak satış ve pazarlama ekipleri ev sahipliği yaptı. Online olarak başlatılan eğitimlerde Hürriyet Emlak Satış Ekibi 'ilanınızı verimli hale getirmenin yollarını aktardı. Işıkören Danışmanlık Kurucu Ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek, 'emlakta kazandıran pazarlama stratejilerini anlattı. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Mehmet Aslan, 'Yeni Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ile hayatımızda neler değişecek?' başlıklı bir eğitim verdi. Eğitimlere katılan gayrimenkul danışmanlarına Hürriyet Emlak tarafından sertifikaları verildi. Eğitimler önümüzdeki dönemde de devam edecek.

 

Hürriyet Emlak gayrimenkul danışmanlarını Emlak Akademisi’nde buluşturuyor!


Geri Dön