26 / 04 / 2024

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.



15 senedir hem emlak arayanlar hem de profesyonel ve bireysel ilan verenlerin işlerini kolaylaştırmak için teknoloji çözüm sunan Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararı ile emlak sektörü için büyük bir destek paketi duyurdu. 

‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak. Tam kapanma sürecinde de her zaman olduğu gibi yine üyelerine destek olan Hürriyet Emlak, ödemesini yapmış olan emlak ofislerinin ise üyelik paketlerine 15 gün ilave edecek. Kampanya ile binlerce emlak ofisine destek olunacak.

Hürriyet Emlak tan yüzde 50 indirim kampanyası!

‘Aynı Çatının Altındayız’

Hürriyet Emlak, geçtiğimiz yıl başlayan koronavirüs salgınının emlak ofislerinin çalışma şartlarını da etkilemesiyle ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyasını başlatarak zorlu süreçte emlak sektörüne destekte bulunmuştu. Türkiye’de bir ilki hayata geçiren Hürriyet Emlak, emlak ofislerinin sesini duyarak sektörün bu durumdan daha az etkilenmesi amacıyla harekete geçmişti. Ve tam kapanmadan sonra da yine sektörde bir ilk yaparak Hürriyet Emlak indirim kampanyasını duyurdu. 

Hürriyet Emlak tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Zeynep Tandoğan: “Şimdi üçüncü kez elimizi taşın altına koyuyoruz”

Hürriyet Emlak Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konuya ilişkin açıklama yaptı. Tandoğan, şunları kaydetti:

“Geçtiğimiz yıl koronavirüs salgınının emlak ofislerinin çalışma koşullarını etkilemesiyle birlikte hızla harekete geçerek tüm müşterilerimize 1 ay ücretsiz ekstra kullanım hakkı tanımlamıştık. Bir sonraki adımda destek paketimizi daha da genişlettik ve müşterilerimizin 2 ay boyunca hiçbir ücret ödemeden Hürriyet Emlak’tan faydalanmalarını sağladık. Şimdi üçüncü kez elimizi taşın altına koyuyoruz. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyamız kapsamında tam kapanmanın olacağı Mayıs ayında ücretlerinin yarısını biz üstleniyoruz. Mevcut müşterilerimize sunduğumuz bu fedakarlıkla sektörde talebin daraldığı bir dönemde onların yanında olmak bizim için büyük önem taşıyor. Çünkü sektörde 15 yıldır hizmet eden lider emlak ilan platformu olarak emlak ofislerinin yanında olmak bize düşer.”

Hürriyet Emlak'tan 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı!


Geri Dön