11 / 05 / 2024

Ercüment Oral 'ın Kutlutaş İnşaat Tesisat şirketi, ticarete adım attı!

Ercüment Oral 'ın Kutlutaş İnşaat Tesisat şirketi, ticarete adım attı!

Ercüment Oral"ın yönetim kurulu başkanlığında kurulan Kutlutaş İnşaat Tesisat Sanayi ve Ticaret Aşž., İnönü Caddesi No 20/5 Taksim adresinde kurularak ticari faaliyetlere başladığını açıkladı



Ercüment Oral"ın yönetim kurulu başkanlığında kurulan   Kutlutaş İnşaat Tesisat Sanayi ve Ticaret Aşž., İnönü Caddesi No 20/5 Taksim adresinde ticari faaliyetlere başladı. şžirketin yönetim kurulunda Emel Antiç başkan yardımcısı olurken Reha Yurtman"da üye sıfatıyla yönetimde yerini aldı.
 
Ana sözleşmesi 20 Eylül 2010 tarihinde imzalanarak İTO"ya kaydı gerçekleştirilen şirketin sermayesi 50 bin TL olarak belirlendi. İnşaat taahhüt işleri yapmak üzere yola çıkan şirket, resmi ve özel kurumlara, kişilere karşı her nevi konut yapacak. Konutun yanı sıra ticari veya sınai her türlü inşaat ve montaj işlerini taahhüt etme yetkisi bulunan şirket, ayrıca sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri de gerçekleştirebilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
 


Geri Dön