24 / 04 / 2024

Erdoğan Bayraktar sitemizi ziyaret etti!

Erdoğan Bayraktar sitemizi ziyaret etti!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi wwww.emlakkulisi.com'u ziyaret etti. Erdoğan Bayraktar, Tebernüş Kireçci ile Türkiye ve İstanbul gayrimenkul piyasasının geleceğini konuştu...



Çevre ve Şehircilik eski Bakanı, İnşaat Yüksek Mühendisi Dr. Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi wwww.emlakkulisi.com'u ziyaret etti.

wwww.emlakkulisi.com'un imtiyaz sahibi ve gazeteci Tebernüş Kireçci, Erdoğan Bayraktar ile gayrimenkul sektörünün geleceğini konuştu.

Erdoğan Bayraktar sitemizi ziyaret etti!

Türkiye emlak piyasasını değerlendiren Bayraktar ile Kireçci'nin gündeminde özellikle İstanbul vardı. İkili, İstanbul emlak piyasasının üzerinde uzunca sohbet etti. 

Gayrimenkul sektörünün 2018 yılını değerlendiren Bayraktar ile Kireçci, 2019 yılı hakkında öngörülerini de konuştu. Bayraktar emlak piyasasının geleceği ile ilgili çok önemli ipuçları verdi.  

Erdoğan Bayraktar sitemizi ziyaret etti!

Erdoğan Bayraktar kimdir?
Erdoğan Bayraktar Trabzon'un Of ilçesinde doğdu. Askerlik görevi sırasında, 6 bin konutun inşaatında Kontrol Amir Vekili olarak çalıştı. 1973-1994 yılları arasında özel sektörde 21 yıl müteahhit ve konut yapı kooperatifi yöneticisi olarak, 3 bin konut, ofis ve sanayi işyerleri üretimini gerçekleştirdi. 1989-1999 yılları arasında İstanbul Büyükşehir ve Eminönü Belediyelerinde 10 yıl Belediye Meclis Üyeliği yaptı.

1994 yılı sonunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde KİPTAŞ'ı kurdu ve 4,5 yıl Genel Müdürlüğünü yaptı. Bu görevde iken, İstanbul’un 11 değişik bölgesinde 17 bin konutluk yerleşim birimi üretimi gerçekleştirdi.

1999-2000 yılları arasında ABD’de 10 ay süreyle Yabancı Dil ve İnşaat Teknolojileri eğitimi aldı. Avrupa’da çeşitli ülkelerde konut, işyeri, kooperatifçilik ve gayrimenkul sistemleri hakkında eğitim ve seminerlere katıldı.

2000-2001 yıllarında  Ankara  Büyükşehir Bld. Metropol İmar A.Ş.’de Genel Müdürlük yaptı.

Aralık 2002 – Mart 2011 tarihleri arasında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ve Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. 

11 Haziran 2011 seçimlerinde Ak Parti Trabzon Milletvekili oldu ve T.C. 61. Hükümetinde 2,5 yıl Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev yaptı. Bu sürede,  TOKİ  Başkanlığı döneminde başlattığı "Kentsel Dönüşüm" çalışmalarını "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüşümü" ekseninde ülke geneline yaygınlaştırarak başarıyla sürdürdü.


Geri Dön