19 / 04 / 2024

Erdoğan Bayraktar'dan Bulvar Atakent'e 200 milyon TL yatırım!

Erdoğan Bayraktar'dan Bulvar Atakent'e 200 milyon TL yatırım!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sancaktepe'den sonra Halkalı'da Bulvar Atakent projesi için harekete geçti...




Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sancaktepe'de yaptığı Adres Koru projesinden sonra Halkalı'da Bulvar Atakent projesi için harekete geçti.


200 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Bulvar Atakent projesi beş blokta 391 daire ve 26 dükkandan meydana geliyor. Projede metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL'den başlıyor.


Bulvar Atakent projesinin ailelere yönelik olduğunu ve 1+1 dairelere yer verilmediğini belirten Bayraktar, "Atakent'in son kalan en güzel parselinde yeni projemizin inşaatına basladık. Şatıslara henüz başlamadık. Ancak çok yoğun talep alıyoruz. Satış ofisimizi günde en az 20 kişi ziyaret ediyor" şeklinde konuştu.


25 Temmuz'a kadar yüzde 35 indirim kampanyası 

Bayraktar, en az iki yıl boyunca alınan konutu satamama şartının olduğunu ifade ederek, "Kucağında ya da karnında çocuğu olan herkes kampanyaya dahil olabilir. Bu kampanyayı 35 daireye özel başlattık. Satın almak isteyenler için yüzde 35 indirim uyguluyoruz" dedi. Erdoğan Bayraktar, çocuklu aileleler için anaokulu, ilkokul, meslek lisesi ve yurt planladıklarını söyledi.


http://www.bulvaratakent.com/


Sabah


Geri Dön