25 / 04 / 2024

Eren Talu: Seyrantepe stadını ben bitireceğim!

Eren Talu: Seyrantepe stadını ben bitireceğim!

TOKİ'nin Seyrantepe ihalesini iptal edeceği yönündeki açıklamalara Eren Talu'dan yanıt geldi



Talu, İdare'nin kendisine ihtar çekeceğiyle ilgili bir bilginin kendisine ulaşmadığını belirterek, "Bize gelen böyle bir duyum ya da bildirilen herhangi bir tebliğ de yok" dedi. Kredinin bu hafta çıkmasını bekleyen Talu, "Bizim bildiğimiz,  TOKİ  ve Halk Bankası 115 milyon dolarlık kredinin çıkması için bütün iyi niyetleriyle çalışıyorlar. Ortadaki en somut şey bu hafta bu kredinin çıkacağı" diye konuştu.

BASKIYI ANLIYORUM

Talu, TOKİ'nin kendisine kefil olabilmek için kurul kararı çıkardığını hatırlatarak, şöyle devam etti: "İdare'nin üzerindeki baskıyı ve sıkışıklıklarını anlıyorum. Ancak bu bizim beraber çözmeye çalıştığımız bir konu. Stratejik kurul kararı bile çıkarıldı. Bize verilen süre içinde sorunu çözeceğiz. İnşaat başlayacak ve bu stadı ben bitireceğim." Gecede Paris Hilton ve Tom Jones'u yakından tanıma imkanı buldum. Kredi bu hafta çıkacak bu stadı ben bitireceğimTalu, PAG İnşaat tarafından Seyrantepe'deki haklarının  devralınmasıyla ilgili haberde bahsedilen görüşmelerin doğru olmadığını da belirtti. "Bu şirketi ve sözü geçen kişileri hiç tanımıyorum, en ufak bir bilgim yok" diyen Talu, şöyle konuştu: "Bana bugüne dek yaptığım masrafları ödeyip
inşaatı tamamlayacaklarını söylüyorlar. Benimle de görüşüldüğünü söylüyorlar. Ben ne bir PAG yetkilisiyle konuştum, ne isimlerini duydum. Bu niyetten de ilk defa haberim oldu. Kesinlikle yalan. Çok kesin konuşuyorlar. Herhalde şartlarımı kabul edecekler. Her şeye tamam dediklerine göre... 500 milyon dolar verirlerse devrederim..."

500 MİLYON DOLARA DEVREDERİM

Talu, PAG İnşaat tarafından Seyrantepe'deki haklarının devralınmasıyla ilgili haberde bahsedilen görüşmelerin doğru olmadığını da belirtti. "Bu şirketi ve sözü geçen kişileri hiç tanımıyorum, en ufak bir bilgim yok" diyen Talu, şöyle konuştu: "Bana bugüne dek yaptığım masrafları ödeyip inşaatı  tamamlayacaklarını söylüyorlar. Benimle de görüşüldüğünü söylüyorlar. Ben ne bir PAG yetkilisiyle konuştum, ne isimlerini duydum. Bu niyetten de ilk defa
haberim oldu. Kesinlikle yalan. Çok kesin konuşuyorlar. Herhalde şartlarımı kabul edecekler. Her şeye tamam dediklerine göre... 500 milyon dolar verirlerse devrederim..."
Habertürk

TOKİ, Seyrantepe'yi Talu'dan alabilir!


Geri Dön