29 / 03 / 2024

Erhan Ayar: Kentsel dönüşüm fırsatı iyi değerlendirilmeli!

Erhan Ayar: Kentsel dönüşüm fırsatı iyi değerlendirilmeli!

Gölcük Muhasebeciler Odası Başkanı Erhan Ayar, kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulunarak, "Kentsel dönüşüm fırsatını iyi değerlendirmeliyiz" dedi.



Gölcük Muhasebeciler Odası Başkanı Erhan Ayar, kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulunarak, "Kentsel dönüşüm fırsatını iyi değerlendirmeliyiz" dedi Gölcük Muhasebeciler Odası Başkanı Erhan Ayar, Gölcük'te hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Ayar, bu süreçte en büyük sorumluluğun halka düştüğünü belirtirken, "Bu meseleyi her Gölcüklü vatandaş sahiplenmeli" diye konuştu. 


'GÖLCÜKLÜ DE KAZANACAK' 


Başkan Ayar, "Önümüzde Gölcük halkını özellikle esnafımızı ilgilendiren çok önemli bir fırsat olduğuna inandığımız Kentsel Dönüşüm süreci bulunmakta. İnancımız o ki bu fırsatı çok iyi değerlendirebilmemiz gerekmekte. Bu süreçte konuyla ilgili yetkililere ve uygulayıcılara düşen sorumluluktan çok daha fazlası halk olarak bizlerin üzerine düşmekte. Bu meseleyi her Gölcüklü vatandaşın sahiplenmesi ve ortaya ben ne koyabilirim, kentimize ben ne kazandırabilirim, bu gün yaşadığımız sıkıntılı durumların yeni yapılanma ile nasıl önüne geçilebileceğinin endişesi ile yetkililere bu konuda destek olunt • ¦TT-: 3E: 4; § Gölcük Muhasebeciler Odası Başkanı Erhan Ayar ması gerektiği kanısını taşımaktayız. Gölcük kentsel dönüşümü başarır ve kazanırsa eminiz ki Gölcüklü de kazanacak" dedi. 


'BÜYÜK FIRSATTIR' 

Sözlerini sürdüren Başkan Erhan Ayar, "İleri düzeyde vizyoner bir bakış açısına sahip olan siyasi partiler, kamu kurum ve kuruluşları, ticari işletmeler sivil toplum kuruluşları ve benzeri yapılar var olan durumlarını daha iyileştirmek, bulundukları pozisyonları daha iyi yerlere taşıyabilmek, kurumlarını çok daha güçlü kılmak adına yaptıkları planlamaları ve gerçekleştirmeyi hayal ettikleri işleri kamuoyu ile paylaşarak onların desteğini de yanlarına almayı arzu ederler ve şunu iyi bilirler ki bu paylaşım ve kamuyu aydınlatma süreci bilgilerine bilgi, güçlerine güç katar. 


Diğer taraftan bakıldığında bu aydınlatma ve bilgilendirme süreci başta halk, meslek mensubu ve ticari işletmeler olmak üzere pek çok kurum ve kuruluş için ise büyük bir fırsattır" diye konuştu. 


Gölcük Postası


Geri Dön