19 / 04 / 2024

Erka Grup 5 yılda 5 bin konut inşa edecek!

Erka Grup 5 yılda 5 bin konut inşa edecek!

Kağıthane'de kentsel dönüşüme ağırlık veren Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz: '40 yıllık Kağıthaneli olarak bölgemizde 8 adada inşaat planlarımızı sürdürüyoruz. Erka Panorama ve Erka Konsept projelerimizi yapıyoruz." dedi.



Kağıthane'de kentsel dönüşüme ağırlık veren Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz, '40 yıllık Kağıthaneli olarak bölgemizde 8 adada inşaat planlarımızı sürdürüyoruz. Erka Panorama ve Erka Konsept projelerimizi yapıyoruz. 2017'de Kağıthane dışına çıkıp yeni yatırımlarımızı hayata geçirmek istiyoruz. Hedefimiz gelecek 3 yılda 1400 konut yapmak" dedi 


ERKA Grup kentsel dönüşüme daha fazla destek verebilmek için 2017 yılında daha fazla lokasyonlara yönelecek. Kagıthane'de halen inşa ettiği Erka Konsept ve Erka Panorama projeleriyle dikkat çeken Erka Grup iönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz, yeni yıl ile ilgili pianlannı Yeni Akit'e anlattı. 


40 yıllık bir Kagıthaneli bir müteahhit olarak tanınma ve güven serme açısından önemli bir avantaja sahip olduklanm belirten Erol Karagöz, "Herşeyden önce 30 yılı aşkın Kağıt hanede konut geliştiriyoruz Biz burada ev sahibiyiz. Burada yaşayan insanlan, mahalle hayatını iyi tanıyoruz Kentsel dönüşümle ilgili beklentilerini yakından takip ediyoruz Dolayısıyla İki beklentileri karşılamada her zaman bir adım önde olduğumuzun bilinayle çalışmalanmızı sürdürüyoruz' dedi. 



GELECEĞİN YILDIZI


Kağıthane'nin lokasyon olarak İstanbul'un en merkezlerinden biri olduğunun altını çizen Erol Karagöz, Kağıthane'nin İstanbul'a yakışan bir bölge olması için biz de Kagıthaneli olarak kentsel dönüşüm sürecine destek veriyoruz" değerlendirmesini yaptı 


Karagöz "Kentsel dönüşüm anlamında Kağıthane'nin geleceğinde bizim de bir emeğimizin olması bizleri son derece mutlu ediyor, çalışma azmimin artırıyor" şeklinde konuştu.


2017 KİLOMETRE TAŞI 


2018 Nisan tarihi itibariyle 50 milyon liralık yatırım olan Konsept ve Panorama projelerini teslim edeceklerini belirten Erol Karagöz, "Öncelikle 2017 yılı bizim için ileriye yönelik yatırımlarımızda önemli bir kilometre taşı olacak, ülkemize güveniyoruz, yatırımlarımızı en hızlı şekilde yapmaya devam ediyoruz." dedi


HEDEF 5 YILDA 5 BİN KONUT 

3 yılda 1400 konut inşa etmeyi hedeflediklerini yineleyen Karagöz, 'Bu sayıyı 5 yıl içinde 5 bin konutla taçlandırmak ve 13 milyar lira ciroya ulaştırmayı öngörüyoruz. Her şeyden önemlisi gerçekten her yünden zorlu bir süreç olan kentsel dönüşüme yılmadan, ara vermeden devam etmeyi planlıyoruz ve halkımıza bu yönde destek olmak gayesini taşıyoruz" dedi. 



Yeni Akit



Geri Dön