25 / 04 / 2024

Eroğlu Florya için ön talep toplanıyor!

Eroğlu Florya için ön talep toplanıyor!

Floryadaki lüks projeler arasında yerini alması planlanan Eroğlu Florya ön talep formu doldurmak için www.erogluyapi.com.tr sitesinden yararlanılabilir. Projenin detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak...



Birçok bölgede yeni yaşam alanları yaratan Eroğlu Yapı, Floryada hayata geçireceği Eroğlu Florya projesi için şuanda ön talep topluyor.

5 blokta toplam 230 konuttan oluşması planlanan Eroğlu Floryada 1 oda 1 salon konut tipinden, 7 oda 1 salon konut tipine kadar farklı tipte konutlar yer alacak.

Bilgileri açıklanmayan projenin detayları önümüzdeki günlerde firma tarafından bildirilecek.

Floryadaki lüks projeler arasında yerini alması planlanan Eroğlu Florya ön talep formu doldurmak için www.erogluyapi.com.tr sitesinden yararlanılabilir.

Eroğlu Grubu'nun 35 yıllık ticari geçmişine dayalı bilgi ve deneyimi üzerine kurulu Eroğlu Yapı; konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarında faaliyet gösteriyor.

Bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kağıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursa'da projeler geliştiren Eroğlu Yapı'nın gerçekleştirdiği ve önümüzdeki 2 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareye ulaşıyor.

2008'de açılan ve Holanda'lı Corio tarafından satın alınan Tekira AVM'nin iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yöneten, 2009'da Ümraniye Akkom Ofis Park projesini hayata geçiren Eroğlu Yapı, 2010'da ise Oksizen Konakları'nın daire teslimlerini yaptı ve İstanbul Lounge projesine imza attı. 2011 yılında İstanbul Lounge-2 ve Yenimoda Evleri projelerine başlayan Eroğlu Yapı 2011 yılında yaklaşık 2,5 milyar TL'lik yatırım yapmayı hedefliyor.

www.erogluyapi.com.tr

444 37 97


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön