29 / 03 / 2024

Eroğlu Gayrimenkul’den 4 projeye bayram kampanyası!

Eroğlu Gayrimenkul’den 4 projeye bayram kampanyası!

Firma: Eroğlu

Proje: Harmony Towers

Eroğlu Gayrimenkul, 4 projesinde Kurban Bayramı’na özel indirim uyguluyor. İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2, Platform Merter, Harmony Towers ve Florya Ekşinar Konakları’nda 17 ve 18 Ekim 2013 tarihlerinde 10 bin TL indirim fırsatı....



Eroğlu Gayrimenkul, herkes hayalindeki eve kavuşsun diye 4 projesinde Kurban Bayramı’na özel indirim uyguluyor. İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2, Platform Merter,  Harmony Towers  ve Florya Ekşinar Konakları’nda 17 ve 18 Ekim 2013 tarihlerinde 10 bin TL indirim sunan  Eroğlu  Gayrimenkul, ev sahibi olmak isteyen herkesi hemen teslim konutlarıyla bayramda satış ofislerine bekliyor. 


Eroğlu Gayrimenkul, Kurban Bayramı’na özel kampanyasıyla hayalindeki eve sahip olmak isteyen herkese özel indirim uyguluyor. Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un önemli lokasyonlarından Merter’deki Platform Merter, Küçükçekmece’deki İstanbul Lounge ve Lounge 2, Bursa’da yükselen Harmony Towers ve İstanbul’un gözde sahil şeridi Florya Ekşinar Konakları’nda 10 bin TL indirim sunuyor.


Hemen teslim daireler ile yeni bir hayata adım atmak isteyenleri Kurban Bayramı’nda satış ofislerine bekleyen Eroğlu Gayrimenkul, 17-18 Ekim 2013 tarihleri arasında 2 gün süreyle 4 projesine özel 10 bin TL indirim uyguluyor.


‘Bayramınıza Bayram Kattık’ diyen Eroğlu Gayrimenkul, bayramda hem kampanyadan yararlanmak hem de ev sahibi olmak isteyen herkesi 17-18 Ekim 2013 tarihleri arasında tüm gün açık olacak satış ofislerine bekliyor.



Eroğlu Gayrimenkul Hakkında


Bilgi, deneyim, cesaret ve ileri görüşlülük: Sektörün klişelerini değiştirmek için gerekli olan her şeye sahibiz...


Eroğlu Holding’in tekstil ile başlayan,30 yıllık ticari geçmişine dayalı bilgi ve deneyimi üzerine kurulu Eroğlu Gayrimenkul; “Geleceği Beraber İnşa Edelim”  sloganı ile konut, ofis, lojistik, otel de dahil olmak üzere alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermektedir.


Bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kâğıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursa'da projeler geliştiren Eroğlu Gayrimenkul’ün önümüzdeki 4 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareye ulaşmaktadır.


Colin's ve Loft markaları ile global arenada önemli başarılara imza atarak tekstil sektöründe ilke edindiği 'marka yaratma' üzerine kurulu iş modelini inşaatta ve gayrimenkulde de devam ettirmeyi amaçlayan Eroğlu Gayrimenkul; 12 yılı aşan deneyimi ve sektörde markalaşmış profesyonel çalışanları ile sektörün klişelerini değiştirerek yeni bir dönem açacak hamlelerine başlamıştır. 2008'de açılan ve Hollandalı Corio tarafından satın alınan Tekira AVM'nin iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yöneten, 2009'da Ümraniye Akkom Ofis Park projesini hayata geçiren Eroğlu Gayrimenkul, 2010'da ise Oksizen Konakları'nın daire teslimlerini yapmış ve İstanbul Lounge projesine imza atmıştır. Eroğlu Gayrimenkul 2011 yılında; İstanbul Lounge 2, Yenimoda Evleri, Platform Merter, Florya Ekşinar Konakları, Ofishane, Bursa Harmony Towers başlarken 2012 yılında ise Erasta Antalya projesine ve Seyrantepe'deki yeni projesi olan Skyland İstanbul’a başlamıştır.


Telefon: 444 37 97

Web: www.eroglu.com


projeye sor



Geri Dön