23 / 04 / 2024

Eryap Altyapı İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Eryap Altyapı İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Ergün tarafından kuruldu.



Eryap Altyapı İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Ergün tarafından kuruldu.

Eryap Altyapı İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
 İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarınıninşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanı, ticari yapılar, atölyeler,imalathaneler ile her türü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı, mağaza, pazar işyerleri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser sağlıkmerkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri. bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele, turistik konaklama, uçuş pistleri, sportif ve tamamlayıcı tesisler, petrol, doğalgaz boru hatları, içme suyu kanalları, su kanalları, drenaj tesisleri,sulama ve kanalizasyon işlerinin inşaatını yapmak, her türlü altyapı inşaatlarını yapmak ve taahhütlerde bulunmak e anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Geri Dön