26 / 04 / 2024

Eryap Grup, New York’a özel tur düzenledi!

Eryap Grup, New York’a özel tur düzenledi!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap Grup, bölge bayileri için ABD’ye 6 günlük bir seyahat düzenledi. Ekip New York’ta NBA maçı seyretti, Central Park’ta tur attı.



Eryap Grup, iş ortakları için New York’a özel bir tur düzenledi. Eryap CEO’su Emrullah Eruslu’nun ev sahipliğinde 2015 baharını karşılamak üzere gerçekleştirilen gezide bayiler Amerika’nın en kalabalık şehri olan, aynı zamanda dünyanın en kalabalık metropolleri arasında bulunan New York’ta keyifli bir tatil yaptı. Ticaret, medya, finans, sanat, moda, teknoloji, eğitim ve eğlencenin merkezi olan New York’ta bayiler Roosevelt Hotel NYC’de ağırlandı.


Uluslararası diplomasinin ve “Yeni Dünya” olarak adlandırılan Amerika’nın kültür merkezlerini görme imkanı sunan 6 günlük New York gezisi için özel hazırlanan seyahat programı kapsamında bayiler Manhattan’da Brooklyn Bridge ve Empire State’ten şehir manzarasını izlediler, Central Park’ta doğanın keyfini çıkarıp, Özgürlük Anıtı’nda yeni dünyanın tarihine yolculuk ettiler.


New York’un büyülü atmosferinde altı gün gezen bayiler NBA’in kalbi, eğlencenin merkezi Madison Square Garden’da Newyork Knicks & Los Angeles Clippers maçı ile coştu. New York’ta yerel lezzetlerin de tadını çıkaran ERYAP bayileri, şehrin muazzam kültürel çeşitliliğini görme fırsatını buldu.


Geri Dön