27 / 04 / 2024

Erzin Termal Otel'de tapular dağıtıldı!

Erzin Termal Otel'de tapular dağıtıldı!

Amanos Dağları 'nın Akdeniz 'e uzanan eteklerindeki şifalı su cennetinde kurulan Erzin Termal Otel 'de tapu sevinci yaşandı. Tapular düzenlenen törenle dağıtıldı.



Yer altındaki şifalı termal suyu otel, sağlık merkezi ve tatil köyü konseptiyle bir arada buluşturan Erzin Termal'de hak sahiplerine tapuları törenle dağıtıldı. 


Tapu dağıtım töreni nedeniyle  Adana  Hilton Otel'de verilen yemeğe tapu sahipleri aileleriyle birlikte katıldı. Törende bir konuşma yapan Doğan Jeotermal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan, termal sağlık turizmi ve termal suyun yararları hakkında bilgiler verdi. Aynı zamanda Jeotermal Enerji Kaynakları Araştırma ve Değerlendirme Vakfı (JEVAK) Başkanı, Devre Mülk ile Devre Tatil Yatırımcıları Derneği Başkanı ve  Ankara  Termal Turizm Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği Başkanı olan Mehmet Ali Doğan, Erzin Termal'in özelliklerini de anlattı. Son 20 yıldır Türkiye'deki bütün jeotermal projeler ve termal tesislere imza atarak, son 10 yılda 5 termal sağlık tesis yapımını hedeflediklerini kaydetti. 


Olay Gaziantep


Geri Dön