18 / 04 / 2024

Hitit Ayaş Termal'de tapular dağıtıldı!

Hitit Ayaş Termal'de tapular dağıtıldı!

Dünyanın en zengin şifalı sularından birine sahip olan Hitit Ayaş Termal'de tapu sevinci yaşandı. Tatil köyü konseptini bir arada barındıran Hitit Ayaş Termal'de hak sahiplerine tapuları törenle dağıtıldı.



Törende konuşan Doğan Jeotermal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan, son 20 yıldır Türkiye'deki bütün jeotermal projeler ve termal tesislere imza atarak, son 10 yılda 5 termal sağlık tesis yapımını hedeflediklerini kaydetti. Doğan, "Bu çerçevede ilk olarak 2009 yılında Balıkesir/Edremit'te Hattuşa Astyra Termal tesisimizi, 2. olarak ise 2013 yılında Ankara/Güdül'deki Hitit Ayaş Termal Sağlık Tesisimizi hizmete açtık. 3. tesis yeri olarak ise termal banyo kürü ve termal içmeceleriyle dünyaca ünlü Erzin içmeceleri mevkiini seçtik" dedi. 



TÜRKİYE'NİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK 

Hitit Ayaş Termal tesislerinin bulunduğu  Ankara  Çağa bölgesinin, Türkiye'nin diğer termal bölgelerinden ayrıcalıklarını vurgulayan Doğan, tesislerin Kırıkkale, Çorum, Eskişehir, Kayseri, Karabük ve Zonguldak'a yakınlığıyla bölge halkının ilgisini çektiğini belirtti. Doğan, Hitit Ayaş Termal'in, Dünya'nın en zengin mineralli termal sularından birine sahip olduğunu hatırlatarak, "Doğal ortamının yanı sıra tarih, sağlık ve deniz turizmi açısından önemli bir potansiyele sahip olan Çağa'daki tesislerimiz, eşsiz tasarımı, konforu, ayrıcalıklı hizmet anlayışı ve şifalı sularıyla Türkiye'nin parlayan yıldızı olmaya adaydır" diye konuştu. 



Posta Ankara


Geri Dön