23 / 04 / 2024

Erzincan Millet Bahçesi açıldı!

Erzincan Millet Bahçesi açıldı!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Erzincan Belediyesi tarafından inşa edilen Millet Bahçesi ve Kıraathanesi'nin açılışını gerçekleştirdi.



Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, çeşitli programlara katılmak için geldiği baba ocağı Erzincan'daki Cumhuriyet Meydanı'nda Erzincan Belediyesince düzenlenen "Mahalleliler Buluşuyor" programının finaline katıldı.

Yıldırım, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'un zaman zaman mahallelilerle bir araya gelerek program yaptığını, bu programların finaline kendisinin de katıldığını anlatarak, bu programlarla milletin kaynaştığını söyledi.

- Yıldırım, millet bahçesi ve kıraathanesi açtı 

Binali Yıldırım, konuşmasının ardından bir süre Uğur Işılak konserini dinledikten sonra Halit Paşa Caddesi'ne geçerek Erzincan Belediyesi tarafından inşa edilen Millet Bahçesi ve Kıraathanesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Programa, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, AK Parti Erzincan milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır da katılım gösterdi.
 


Geri Dön