26 / 04 / 2024

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.



AK Parti  İzmir  Milletvekili Binali Yıldırım, çeşitli temas ve incelemeler yapmak üzere memleketi Erzincan'a geldi.

Şehirde inşaatı süren Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarında incelemeler yapan Binali Yıldırım, Anagold 24 Erzincanspor tesislerine geçerek takımları 3. Lig'den 2. Lig'e yükselen yönetici ve futbolcuları tebrik ederek bir süre görüştü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Binali Yıldırım, daha sonra Erzincan Valiliğine atanan Vali Mehmet Makas'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Valilikten çıkarken gazetecilere açıklama yapan Binali Yıldırım, 19 yıldır iktidarda olduklarını belirtti.

"Bu 19 yıl kimine göre çok kısa, kimine göre çok uzun bir süre." diye konuşan Yıldırım, şunları söyledi:

"Muhalefete sorsan çok uzun bir süre, bir asır iktidardalar diye düşünürler. Bizim için de çok kısa bir süre, göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Hiç anlamadık çünkü gece gündüz projelerle koşturmakla vaktimiz geçti. Evimizden çok şantiyelerde vakit geçirdik. Bunu iyi ki de yapmışız. Bugün memleketin batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine baktığımızda elhamdülillah, her tarafta yükselen eserler. Türkiye, güçlü bir ülke. Türkiye'nin temelleri sağlam."

 


Geri Dön