25 / 04 / 2024

Erzincan'a bin günde 100 milyonluk yatırım!

Erzincan'a bin günde 100 milyonluk yatırım!

Erzincan Belediyesi kent genelinde altyapıdan, yeni yol yapımına bir çok alanda bin günde 100 milyonluk yatırım gerçekleştirdi.



Erzincan Belediyesi yoğun bir çalışma temposuyla şehrin birçok bölgesinde aynı anda çalışmalar yürüterek kentte yaklaşık bin günde 100 milyonluk yatırım gerçekleştirdi. Asfalt, kaldırım, yeni yollar, kaplıcalar, Ekşisu, atık yönetimi gibi 6 başlık altında yürütülen çalışmalarla şehir daha modern ve daha estetik bir görünüm kazandı. 


Modern bîr görünüm kazandı Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy kennte devam eden Pir Sami Hz. Türbe Cami, Atıksu Arıtma Tesisi, Çadırcı Hamamı, İtfaiye binası ve Ekşisu'da yürütülen çalışmaları inceledi. 


Yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Başsoy, "vatandaşlarımızdan aldığımız destekle şehrimizde yaklaşık bin günde 100 milyon liralık yatırım yaptık. Yaptığımız çalışmalarla şehrimiz daha modern bir görünüme kavuştu. Ancak yapacaklarımız bununla sınırlı değil. 


Sırada büyük projelerimiz var. Bunların en önemlileri Dörtyol yayalaştırma ve Raylı Sistem projelerimiz. Bu projelerin çalışmalarına da en kısa sürede tamamlayacağız" dedi. 


Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte kentte yürütülen çalışmaları inceledi. 



Erzincan Gazetesi



Geri Dön