19 / 04 / 2024

Esas Aeropark fiyat listesi!

Esas Aeropark fiyat listesi!

Firma: Esas Gayrimenkul

Proje: Esas Aeropark

Esas Aeropark fiyat listesi 195 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Esas Aeropark Evleri Kurtköy' de hayata geçiriliyor. Kurtköy Esas Aeropark Evleri' nde konut teslimleri hemen yapılıyor...




Esas Aeropark projesi  Esas Gayrimenkul  tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor.  Esas Aeropark  fiyat listesi 195 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


2 blok olarak inşa edilen Esas Aeropark Evleri 15 bin metrekare inşaat alanına sahip. Esas Aeropark projesinde konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor.



 Esas Aeropark fiyat listesi!



Esas Aeropark Evleri satılık daire tipleri olarak 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutlar tasarlandı. Kurtköy Esas Aeropark daire alanları 71 metrekareden başlayarak, 147 metrekareye kadar yükseliyor. Esas Aeropark Konutları'nda toplam 42 adet daire yer alıyor.


Esas Aeropark fiyat listesi!


Esas Aeropark fiyat listesi kapsamında konut fiyatları 195 bin dolardan başlıyor ve 400 bin dolara kadar çıkıyor. Esas Aeropark ödeme koşulları kapsamında konut bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılıyor.

 Esas Aeropark Kurtköy projesi Teknopark'a 1 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na araç ile 2 dakika, Viaport AVM'ye 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

 

Esas Aeropark iletişim bilgileri!


Telefon:0216 702 18 50-0216 702 17 64

Web adresi: www.esasgayrimenkul.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön