19 / 04 / 2024

Esenler Belediyesi kentsel dönüşüm basın toplantısı yarın!

Esenler Belediyesi kentsel dönüşüm basın toplantısı yarın!

Şimdiye dek Esenler'de 40 bini aşkın konut dönüştü. Esenler Belediye Başkanı Göksu, 17 Ağustos Depremi'nin 20'nci yılında 17 Ağustos ve Esenler’de Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı yarın gerçekleştirilecek...



Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 17 Ağustos Depremi'nin 20'nci yılında düzenleyeceği "17 Ağustos ve Esenler’de Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı"nda,  depreme yönelik yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını istatistiklerle basına anlatacak.

Toplantıda, Esenler'de yıkılan yerler, yeni yapılan ve yapılacak konutlar ve  gösterilecek. Şimdiye dek Esenler'de 40 bini aşkın konut dönüştü. Ayrıca yıkılan binalardaki çürük ve eksik demirlerin(Dönüşüm çalışmaları sonucunda yıkılan 5 bin konuttan çıkan demir toplamı 500 daire yapmaya ancak yetecek kadar), kolonsuz binaların fotoğraflarının olduğu ibretlik bir kentsel dönüşüm sergisi olacak. Dayanıksız ve çarpık binaların vahameti, görüntülerle ve fotoğraflarla anlatılacak.

Deprem gerçeğinin bir kez daha gözler önüne serileceği "17 Ağustos ve Esenler’de Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı" yarın (16 Ağustos 2019 Cuma) gerçekleştirilecek. 

 


Geri Dön