19 / 04 / 2024

'Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği' bilgilendirme toplantısı yarın!

'Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği' bilgilendirme toplantısı yarın!

Esenler Belediyesi tarafından yarın saat 10:00'da Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde "Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği'' konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.



Elazığ ve Malatya’da yaşanan ve hepimizi büyük hüzne boğan deprem felaketi sonrasında devlet ve millet olarak birlik ve beraberlik ruhuyla çok önemli bir refleks gösterdik, milletçe seferber olduk. Yaşadığımız bu felaket, bir kez daha deprem gerçeğini gündemimizin birinci sırasına yerleştirdi. Hemen herkes yeniden konuyu enine boyuna tartışmaya başladı.

Türkiye'de en gerçekçi, en başarılı bir şekilde kentsel dönüşümün yürütüldüğü Esenler'den de, Türkiye'nin her bir tarafından da vatandaşlar doğal olarak bu alanda Esenler'de yapılan çalışmaları merak ediyor. 

 Esenler deki Kentsel Dönüşüm Örneği bilgilendirme toplantısı yarın!

Esenler Belediyesi Türkiye'deki bir çok kentsel dönüşüme emsal teşkil edebilecek nitelikte olan "Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği"ni kamuoyunu anlatacak. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Esenler’deki dönüşüm çalışmalarında nereden nereye geldik?", "Bundan sonraki hedef nedir"? sorularının cevabını paylaşacak.

Yarın saat 10:00'da Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde kahvaltıyla başlayacak kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı, kentsel dönüşüm alanında yapılacak incelemeleyle devam edecek. 


Geri Dön