29 / 03 / 2024

Esenyurt City Center fiyat listesi!

Esenyurt City Center fiyat listesi!

Firma: Özyurt A.Ş.

Proje: City Center Esenyurt

Esenyurt City Center fiyat listesi ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Özyurtlar A.Ş imzası ile yükselen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor...



Özyurtlar A.Ş tarafından Esenyurt'ta konumlandırılan City Center, 170 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Esenyurt City Center fiyat listesi bilgilerinden önce projeden biraz bahsedelim.


200 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Esenyurt City Center Residence, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatiflerinin yanı sıra mağaza alanları ile, ofis, belediye binası, hükümet konağı ve ilçe emniyet binasını da bünyesinde kapsıyor.


Alışveriş merkezi alanına da yer verilen  City Center Esenyurt  Projesi'nde konutların büyüklükleri 70 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor.


Esenyurt City Center fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 1.750 dolar olarak belirtiliyor. Projedeki alışveriş merkezine ayrılan alan 64 bin metrekare.


Esenyurt City Center fiyat listesi hakkında ayrıntılı bilgi almak için aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz. Projede konutlar için banka kredisi kullanılabiliyor.


Esenyurt City Center fiyat listesi!


City Center ulaşım: Namık Kemal Mah. Doğan Araslı Cad. Esenyurt/İSTANBUL


City Center iletişim

Telefon: (0212) 450 25 61

Web adresi: www.citycenteresenyurt.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön