20 / 04 / 2024

Esenyurt City Center fiyat listesi!

Esenyurt City Center fiyat listesi!

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

Proje: City Center

Özyurt A.Ş. ve Bahar İnşaat ortaklığı ile yükselen Esenyurt City Center fiyat listesi kapsamında daireler metrekaresi 1.750 dolardan satılıyor...




City Center projesi Özyurt A.Ş. ve Bahar İnşaat ortak girişimi ile Esenyurt'ta yükseliyor. Avm alanı ile birlikte toplamda 196 bin metrekareye ulaşan inşaat alanına sahip olan  City Center  Esenyurt projesinin içerisinde ofis, konut ve alışveriş merkezi gibi birimleri mevcut. Esenyurt City Center fiyat listesi için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.


City Center 'da yer alan daire alanları 80 metrekare ile 180 metrekare arasında değişim gösteriyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde tasarlanan daire alternatifleri bulunuyor.  Esenyurt City Center fiyat listesi bilgisi şöyle veriliyor: 


Esenyurt City Center fiyat listesi: 


Esenyurt City Center fiyat listesi 'ne göre projenin daireleri 1.750 dolarlık metrekare birim tutarı ile satışa sunuluyor. Esenyurt City Center ödeme planı dahilinde  tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra kalan miktar kredi kapsamında vade yapılıyor. 


E-5’e, Esenyurt Devlet Hastanesi'ne ve metrobüse 3 dakika, havaalanına ise 10 dakika uzaklıkta bulunan Esenyurt City Center daire teslimleri 2015 yılı Şubat ayında yapılacak.


Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi: http://www.citycenteresenyurt.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön