26 / 04 / 2024

Esenyurt City Center fiyat!

Esenyurt City Center fiyat!

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

Proje: Esenyurt City Center

City Center projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daireler bulunuyor. Esenyurt City Center fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 1.750 dolardan başlıyor.



2015 yılının Şubat ayında teslimleri gerçekleşecek olan City Center projesi Esenyurt'da konumlandırılıyor.  Esenyurt City Center  fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. City Center Konutları Başak İnşaat ve Özyurtlar A.Ş girişimi ile inşa ediliyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin tasarlandığı City Center Evlerimde yüzde 1 KDV imkanı sunuluyor. Esenyurt City Center Konutlarının içinde ilçe emniyet binası, konut, AVM, ofis, belediye binası ve hükümet konağı yer alacak.


Özyurtlar City Center Konutlarında yer alan daireler 70 metrekare ile 180 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Esenyurt City Center fiyat listesinden hemen önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim.


City Center Evlerinde spor alanları, sauna, fitness center, alışveriş alanları, dinlenme alanları ve yüzme havuzu gibi imkanlar mevcut durumda.  City Center Evlerinin daire fiyatları bilgisi şöyle: 


Esenyurt City Center fiyat listesi:

City Center fiyat listesi kapsamında konutlar 1.750 dolar olan metrekare birim fiyatı üzerinden satışa sunuluyor.  City Center Esenyurt fiyat listesi kapsamında projede yer alan ofislerin metrekare fiyatı ise 2 bin 35 dolar ile 2 bin 585 dolar arasında değişiklik gösteriyor. 


City Center nerede?

City Center Esenyurt Residence adres: Namık Kemal Mah. Doğan Araslı Cad. Esenyurt/İSTANBUL/TÜRKİYE


Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi: www.citycenteresenyurt.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön