20 / 04 / 2024

Esenyurt City Center fiyat!

Esenyurt City Center fiyat!

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

İstanbul'un Esenyurt bölgesinde yer alan Esenyurt City Center fiyat 'ları ile ilgili detaylar hakkında haberimizi inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz...




AVM alanı ile birlikte toplamda 196 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan  City Center projesi Özyurtlar  A.Ş. ve Bahar İnşaat ortak girişimi ile hayata geçirildi. Daire alternatiflerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde tipinde tasarlandığı Esenyurt City Center projesinde satışlar sürüyor. 



Esenyurt City Center projesindeki daireler 80 metrekare ile 180 metrekare arasında değişim gösteriyor. Esenyurt City Center fiyat bilgisi şöyle: 


Esenyurt City Center fiyat: 


Esenyurt City Center fiyat 'larına göre projenin fiyatları 1.750 dolarlık metrekare birim bedeli ile satışa sunuluyor. Esenyurt City Center fiyat 'ları ile detaylı bilgiler için 0212 450 25 61 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz. 


 Esenyurt City Center fiyat!



Esenyurt City Center ödeme planı: 


Esenyurt City Center projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Buna göre tutarın yüzde 25'i peşinat ödeniyor ve kalan miktar için banka kredisi kullanılarak vade yapılabiliyor. 


Esenyurt City Center projesi 'nin teslimlerinin  2015 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. 


Esenyurt City Center projesi lokasyon olarak E-5’e, Esenyurt Devlet Hastanesi'ne ve metrobüse 3 dakika havaalanına ise 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi: http://www.citycenteresenyurt.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


Geri Dön