28 / 03 / 2024

Esenyurt değişimin sembolü oluyor!

Esenyurt değişimin sembolü oluyor!

çok değil 5-10 yıl öncesine kadar kaçak yapılaşmanın en yoğun olduğu bölgelerin başında gelen Esenyurt, son yıllarda hayata geçirilen büyük çaplı konut projeleriyle yeni bir yüze kavuştu



Esentyurt'ta devam eden projelerde 45 bin TL'den başlayan fiyatlara konut sahibi olunabiliyor. çok değil 5-10 yıl öncesine kadar kaçak yapılaşmanın en yoğun olduğu bölgelerin başında gelen Esenyurt, son yıllarda hayata geçirilen büyük çaplı konut projeleriyle yeni bir yüze kavuştu. E-5 ve E-6 yollarının kesişme noktasında yer alan Esenyurt, havaalanı, Ambarlı Limanı gibi merkezlere yakınlığıyla konut projelerinin yanı sıra alışveriş merkezi, ofis ve otel yatırımcılarının da öncelikli yatırım adreslerinden biri haline geldi. Esenyurt'ta Akkoza, Ak&N Towers, Torium AVM, Otoport AVM, Agena Park, Han Plus gibi projelerin inşaatları devam ederken, yeni projelerin de hazırlıklııkları sürüyor. Bölgede projeler çeşitlendikçe, projelerin hedef kitlesi de çeşitleniyor. Bölgede inşa edilen projelerde 45 bin liradan başlayan fiyatlarla hemen hemen her gelir grubuna yönelik daire bulmak mümkün.

MEGA KÖY'DEN MEGA KENTE
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da ilçenin İstanbul'un önde gelen marka bölgelerinden biri haline geldiğini söylüyor. Kadıoğlu İstanbul'da hızla önem kazanan, kentin yükselen yıldızı Esenyurt ilçesinin 'kentsel dönüşüm' yerine 'kentsel değişim' geçirerek, ilçe olarak 'megaköy' den 'mega-kent'e dönüştüğünü dile getirerek, deprem bölgesi olarak öngörülen bölgede birçok kaliteli, güvenilir konut projelerinin yer aldığını belirtiyor.
Sabah Emlak


Geri Dön