20 / 04 / 2024

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık ev!

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık ev!

Firma: Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Evim Yüksekdağ

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık ev tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 2 bin metrekarelik ticaret alanına sahip projede 363 adet daire ve 9 adet dükkan bulunuyor.



Esenyurt Evim Yüksekdağ'da 50 ay vade farksız taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.  Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.  imzası ile hayata geçirilen proje 11 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


Esenyurt  Evim Yüksekdağ  satılık ev büyüklükleri 90 ile 148 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimlerin 2018 yılının Haziran ayı içerisinde yapılması öngörülüyor. 


Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta çocuk oyun alanları, güvenlik, süs havuzu, yürüyüş parkuru, sauna, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu ve fitness merkezi gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık ev tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. 


363 konut ve 9 mağazadan oluşan Evim Yüksekdağ Rezidans'ın inşaat alanı 64 bin metrekare, ticaret alanı 2 bin metrekare olarak belirlendi. 

19 soruda Evim Yüksekdağ projesi!

Evim Yüksekdağ Esenyurt adres: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt / İSTANBUL


Evim Yüksekdağ Residence satış ofisi 

Tel:  444 9 540

Web: www.evimyuksekdag.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön