18 / 04 / 2024

Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ nerede

Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ nerede

Esenyurt Evim Yüksekdağ fiyat listesi konutların alanlarına bağlı olarak değişiyor. Haziran 2018 tarihinde teslim edilecek proje 11 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ nerede?

Evim Yüksekdağ Konutları 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje 11 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ nerede?

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık ev!

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık ev tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 2 bin metrekarelik ticaret alanına sahip projede 363 adet daire ve 9 adet dükkan bulunuyor.

Evim Yüksekdağ ödeme planı!

Evim Yüksekdağ ödeme planı kapsamında lansman öncesinde avantajlar sunuluyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı proje 11 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

TOKİ Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Dekare Proje Yönetimi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dekare Proje Yönetimi İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülüzar Atay tarafundan kuruldu.

Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı ihalesi 5 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 5 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi 80 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Tiftak tarafından kutuldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti. İTÜ-1948 Sınıf Arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Türkköy Grup İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkköy Grup İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sulyman Bahjat Namat tarafından kuruldu.

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 18 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile bugün Çağrı Koç tarafından kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Yılmaz Çekirge vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Yılmaz Çekirge vefat etti. Çekirge'nin ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ nerede Haberi

Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ nerede

Esenyurt Evim Yüksekdağ fiyat listesi daire alternatiflerine göre farklılık gösteriyor. 64 bin metrekare inşaat alanına sahip projede konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 


Ödemeleri 50 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen Evim Yüksekdağ Konutları İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yükseliyor. Proje 11 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


Evim Yüksekdağ Residence'de konutlar 90 ile 148 metrekare arasında değişen büyüklükte dizayn edildi. Projenin 2018 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor. 


Yüksekdağ İnşaat imzası taşıyan Evim Yüksekdağ Evleri satış fiyatları 2+1 konutlarda 245 bin lira, 3+1 konutlarda ise 360 bin liradan başlıyor.


Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta çocuk oyun alanları, sauna, süs havuzu, fitness merkezi, yürüyüş parkuru, güvenlik, kapalı yüzme havuzu ve kapalı otopark gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 

19 soruda Evim Yüksekdağ projesi!

Adres bilgileri: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı...